Εξολοθρευτής εναντίον Σημαδεμένου εναντίον Τομ Κρουζ εναντίον Blade εναντίον Νταρθ Βέιντερ εναντίον Μάικλ Τζάκσον!

5 Σεπτεμβρίου, 2015 5:23 ΠΜ
More videos

Υπάρχουν κάποιες εμβληματικοί κινηματογραφικοί χαρακτήρες, σκηνές, αλλά και μέρη, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο των ταινιών δράσης.

Από τον «Εξολοθρευτή» μέχρι τον Ρόμποκοπ και από τον Νταρθ Βέιντερ του Star Wars μέχρι τον Blade, αλλά και από τη «Μάσκα» μέχρι τον…Μάικλ Τζάκσον, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν συναρπαστικά σενάρια που τους φέρνουν αντιμέτωπους (θυμηθείτε άλλωστε «crossover» σενάρια που ξεκίνησαν από τα κόμικ, όπως το «Alien Vs Predator», το «Batman Vs Superman» και πολλά άλλα).

Το βίντεο που ανέβασε ο χρήστης Antonio Mara Da Silva AMDSFILMS στο YouTube πάει όχι ένα, αλλά πολλά βήματα παραπέρα, καθώς αποτελεί το απόλυτο mashup ταινιών δράσης: διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό κλαμπ, χαμένο κάπου σε μια άλλη, μακρινή διάσταση, όπου όλοι συναντούν και τα βάζουν…με όλους, ακόμα και με τους ίδιους τους τους εαυτούς (από άλλες ταινίες):

Ο Εξολοθρευτής μπαίνει μέσα για να σκοτώσει τον «Σημαδεμένο», παρουσία του Blade και του χαρακτήρα του Τομ Κρουζ από το «Collateral», ενώ στο μπαρ δουλεύει ο Τομ Κρουζ του «Κοκτέιλ».

Επίσης, εκεί τυχαίνει να βρίσκεται και ο «Neo»(Κιάνου Ριβς), με τον John Wick (πάλι Κιάνου Ριβς), αλλά και η «Μάσκα» με τον Ρόμποκοπ και τον…Μάικλ Τζάκσον. Και κάπου ξιφομαχούν και ο Νταρθ Βέιντερ με τον Λουκ Σκάιγουοκερ, ενώ ο προηγούμενος εαυτός του, Άνακιν, κόβει βόλτες παρέα με τον Όμπι Ουάν Κενόμπι λίγο πιο κάτω. Kαι όλα αυτά χωρίς να αναφέρονται πολλοί πολλοί άλλοι που τυχαίνει να βρίσκονται στο…Hell’s Club.

Δείτε το βίντεο