Εξαλλος ο Κωστέτσος με τον καθηγητή και το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας»

5 Φεβρουαρίου, 20229:42 ΜΜ
More videos

Θέση εναντίον του καθηγητή ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή επειδή εμφανίστηκε με φούστα στο σχολείο πήρε ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε μια σειρά αναρτήσεων και stories για το ζήτημα, εκφράζοντας την οργή του για το περιστατικό:

“Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@@@τη Όταν εν έτη 2022, επαναλαμβάνω εν έτει 2022. Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του. Σχετικά με τον μαθητή που φόρεσε φούστα. Όταν υποτιθέμενοι άλλοι σοβαρών και καλά επαγγελμάτων με κοστούμια είναι τίγκα στην παιδεραστία και στα ναρκωτικά, όργια και τρα@@@κια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να λέω ότι μένω, κρίνομαι και ζω στην μπου@@@@λας”.

Φοράς φούστα είσαι π@@@της, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@@@της. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας . Βάφτηκες είσαι π@@@της. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@@@της. Είσαι κομμωτής είσαι π@@@της. Φοράς κοστούμια γραβάτα οι ράσα είσαι άνδρας.

Άσχετα αν είσαι παιδεραστής, διακινητής ναρκωτικών, βιαστής το θέμα είναι να φορά γραβάτα. Κοινώς μπου@@@@λας. Το Υπουργείο Παιδείας άραγε τι κάνει;;; λανσάρει ακόμα… γραβάτες. Είδαμε και τους δικαστικούς, τους πολιτικούς και τους παπάδες. Τρα@@@κια, παιδεραστίες, ναρκωτικά, βιασμοί. Βέβαια πάντα με κουστούμι, γραβάτα και ράσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος στα stories του στο Instagram.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος επανήλθε πριν από λίγο με νέες αναρτήσεις. “Ξεχάστε την φούστα πλέον! Εγώ στέκομαι σε αυτό!

«ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» Και μετά το παιδί!…το δικό σου παιδί…..! Αυτοκτονεί! Γιατί είναι η ΝΤΡΟΠΗ!” έγραψε μεταξύ άλλων.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News