Έβγαλε τους Έλληνες από τα ρούχα τους πάλι ο Ευαγγελάτος!

23 Αυγούστου, 2021 10:44 ΜΜ
More videos

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν από λίγο στην εκπομπή του απέδειξε ότι κακώς του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «Εισαγγελάτος». Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για δικηγόρος!
Την ώρα που σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων είναι εξοργισμένοι προσωπικά με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον εμπνευστή του περιβόητου «επιτελικού κράτους» που κατέρρευσε παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα, ο Νίκος Ευαγγελάτος του συμπεριφέρθηκε λες και ήταν κάποιος σχολιαστής, κάποιος ειδικός άνευ χαρτοφυλακίου, που έπρεπε να πει τη γνώμη του.

Δεν του έκανε ούτε μία ερώτηση για την απόλυτη κατάρρευση του κράτους στις φωτιές, για τις χειριστές επιδόσεις που έχει καταγράψει η Ελλάδα στην πανδημία, και δυστυχώς συνεχίζει να της καταγράφει, για την καταστροφή της οικονομίας και φυσικά για τα εθνικά θέματα που με ευθύνη Γεραπετρίτη, οι Τούρκοι κάνουν πλέον «κρουαζιέρα» στις ακτές των νησιών μας.

Να έχεις απέναντί σου τον πιο αποτυχημένο υπουργό της μεταπολίτευσης, και να τον ρωτάς περί ανέμων και υδάτων. Τέτοια υπεράσπιση, ούτε ο Keanu Reeves στην γνωστή ταινία.