Η ΕΡΤ ετοιμάζει και τέταρτο κανάλι μόνο με αθλητικά

10 Σεπτεμβρίου, 2017 4:43 ΜΜ
More videos

Τέταρτο κανάλι, αθλητικού περιεχομένου, σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα η ΕΡΤ.  Σύμφωνα με τη Real Life, η νέα διοίκηση στο Ραδιομέγαρο αποφάσισε να πάρει πίσω μια από τις συχνότητες τις οποίες διαθέτει δωρεάν σε διεθνή κανάλια, όπως η Deutsche Welle και το TV5, και να την αξιοποιήσει για να εκπέμψει ΕΡΤ4 μόνο με αθλητικά.

Δόθηκε εντολή να αγοραστούν δικαιώματα για κάθε διοργάνωση και τουρνουά στο οποίο υπάρχει ελληνική συμμετοχή (σ.σ. ακόμα και στο πόλο γυναικών) με στόχο να στηριχτεί ο ελληνικός αθλητισμός. Παράλληλα, κλειδώνουν συμφωνίες για την εξασφάλιση κορυφαίων διοργανώσεων, όπως του Μουντιάλ του 2018.

Ενα αμιγώς αθλητικό κανάλι βρίσκεται στον σχεδιασμό της διοίκησης της ΕΡΤ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της κρατικής τηλεόρασης για τη νέα σεζόν.

Όπως γράφει η “Real News” στη στήλη των media, την οποία επιμελείται η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η νέα διοίκηση αποφάσισε να αυξήσει τα κανάλια της ΕΡΤ σε 4, από 3 που είναι σήμερα.

Το νέο κανάλι, με αθλητικό περιεχόμενο, θα εκπέμπει ελεύθερα ψηφιακά, αλλά και με υπηρεσίες υβριδικής τηλεόρασης.

‘Ηδη, στο Ραδιομέγαρο έχει φτάσει με μεταγραφή από τη Nova ο δημοσιογράφος Γιώργος Λυκουρόπουλος, ο οποίος είχε στήσει το αθλητικό περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης.

[nbst] [ystr]

Ακολουθήστε μας στο facebook: