«Έριξαν» τον λογαρισμό του Mάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά τη συνέντευξη με την Γεωργία

21 Ιανουαρίου, 2022 5:31 ΜΜ
More videos

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έδωσε πριν λίγες ημέρες η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μίλησε στον γνωστό δημοσιογράφο και την ιστοσελίδα zougla.gr για το μοιραίο βράδυ και όσα ακολούθησαν.

Η συγκλονιστική περιγραφή της καθήλωσαν το πανελλήνιο. Από την πρώτη στιγμή η νεαρή κοπέλα έτυχε σπουδαίας συμπαράστασης από τον απλό κόσμο που εκφράζει τη στήριξή του αφήνοντας ένα σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Εδώ και λίγες ώρες πάντως έχει ανασταλεί ο λογαριασμός του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο twitter.

Στο τελευταίο του tweet, ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά στον Νίκο Χατζηνικολάου και το γεγονός ότι δεν είπε το όνομά του στο θέμα που έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Λίγο αργότερα, ο λογαριασμός του «έπεσε» από το κοινωνικό δίκτυο.

«Ξέχασες μου είπαν να αναφέρεις ποιος πήρε τη συνέντευξη της Γεωργίας, που έδειξες στο δελτίο του Θοδωρή Κυριακού. Σε εκείνον το χρεώνω όχι σε εσένα, που γνώριζες πολύ καλά ότι εκτός από την αναγραφόμενη πηγή “zougla” υπήρχε και το όνομα του συναδέλφου σου. Σωστά;» ανέφερε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

«Το είπα! Και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση! Είναι μεγάλη επιτυχία σου!» ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δείτε το προφίλ του στο Twitter εδώ.