Οι επιστήμονες αποκάλυψαν τα 11 χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα

11 Νοεμβρίου, 2017 7:26 ΜΜ
More videos

Ο ιδανικός άντρας που έχει ένα μυώδες σώμα και είναι τόσο σοφός όσο ένας γέροντας και τόσο γενναίος όσο ένας πολεμιστής υπάρχει μόνο στα παραμύθια. Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της κριτήρια για την ομορφιά, αλλά οι επιστήμονες εξακολουθούν να προσπαθούν να εντοπίσουν την εικόνα του ιδανικού άντρα.

Δείτε παρακάτω τα 11 χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα από επιστημονική πλευρά.

11. Παχιά φρύδια και τετράγωνο πιγούνι

© depositphotos

Οι γυναίκες προτιμούν αυτά τα χαρακτηριστικά, όταν ψάχνουν για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Ελπίζουμε οι άντρες να μην πάνε να βάψουν τα φρύδια τους μετά από αυτό.

10. Γένια

© depositphotos

Οι επιστήμονες έκαναν μια έρευνα για το πως τα γένια επηρεάζουν την ελκυστικότητα ενός άντρα. Οι γυναίκες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε άντρες με διαφορετικά γένια. Οι γυναίκες επέλεξαν κυρίως άντρες με γεμάτα και χοντρά γένια, τα οποία είναι περισσότερα συνδεδεμένα με την ωριμότητα και την αρρενωπότητα.

9. Ουλές

© eastnews   © eastnews

Οι επιστήμονες έδειξαν σε γυναίκες φωτογραφίες αντρών με και χωρίς ουλές. Κάποιες από τις γυναίκες θεώρησαν ότι οι ουλές ήταν αποτέλεσμα βίας. Από ότι φάνηκε οι ουλές από σφαίρες είναι πιο ελκυστικές από τις ουλές από το πέσιμο από το ποδήλατο.

8. Ντροπαλό χαμόγελο

© alltheotherstuff/imgur

Αν οι άντρες θέλουν να φαίνονται πιο ελκυστικοί, το χαμόγελό τους πρέπει να γίνει πιο πονηρό. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό εξηγεί γιατί στις γυναίκες αρέσουν τα “κακά” αγόρια. Επίσης, οι επιστήμονες απέδειξαν ότι το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι ένα δυνατό όπλο για να κλέψει την καρδιά ενός άντρα.

7. Ηλικία

© eastnews

Αν μια γυναίκα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε έναν ωραίο άντρα και τον ίδιο ωραίο άντρα σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, θα επέλεγε το δεύτερο. Οι άνθρωποι γίνονται πιο σοφοί, ανεξάρτητοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση καθώς μεγαλώνουν. Η ηλικία ενός άντρα δεν επηρεάζει την γονιμότητα ενός άντρα, για αυτό μια γυναίκα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο αν επιλέξει έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας.

6. Οικονομία

Μπορεί να φαίνεται πολύ ρομαντικό το να πουλήσετε τα πάντα για να αγοράσετε χιλιάδες τριαντάφυλλα, αλλά στην πραγματικότητα καμία γυναίκα δεν θα εκτιμήσει μια τέτοια κίνηση. Οι γυναίκες εκτιμούν τους άντρες που ξέρουν να αποταμιεύουν χρήματα. Αυτό οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι που ξέρουν να κάνουν οικονομία δείχνουν να έχουν μεγάλο αυτοέλεγχο και αυτό αυξάνει την ελκυστικότητά τους.

5. Κατοικίδια

© IvanLudvig/reddit

Όταν μια γυναίκα βλέπει έναν άντρα μαζί με το κατοικίδιο του, οι επιστήμονες είναι σίγουροι ότι σκέφτεται “Αν ένας άντρας έχει κατοικίδιο, σίγουρα θα μπορεί να φροντίζει εμένα και τα παιδιά.”

4. Κόκκινα ρούχα

© samsjeee/imgur

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι άντρες που φοράνε κόκκινα ρούχα είναι περισσότερο ελκυστικοί.

3. Παίζουν μουσικό όργανο

© depositphotos

Σε μια έρευνα που διεξήχθη το 35% των γυναικών που τις πλησίασε ένας άντρας που κρατούσε κιθάρα του έδωσαν τον αριθμό του κινητού τους, ενώ μόλις το 14% έδωσε τον αριθμό του σε έναν άντρα που δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια του.

2. Η μυρωδιά του σώματος μετά την κατανάλωση σκόρδου

© FunGames87/imgur

Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, αλλά υπάρχουν στοιχεία. Οι άντρες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες: η μια ομάδα έφαγε τυρί και ψωμί, ενώ η άλλη τυρί, ψωμί και 12 γραμμάρια σκόρδο. Τους ζήτησαν να κρατήσουν βαμβάκι κάτω από τα χέρια τους και να μην βάλουν αποσμητικό όλη μέρα. Αργότερα, οι γυναίκες μύρισαν το βαμβάκι και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό με το σκόρδο μύριζε καλύτερα.

1.Αίσθηση του χιούμορ

Σε ένα μπαρ υπήρχαν μερικοί άντρες (ηθοποιοί) και μια κανονική κοπέλα (όχι ηθοποιός) στο διπλανό τραπέζι. Ένας άντρας είπε ένα αστείο και μετά πήγε στο τραπέζι της κοπέλας και ζήτησε τον αριθμό της. Μετά περίμεναν μια άλλη κοπέλα και έκαναν το ίδιο πράγμα. Το επανέλαβαν 60 φορές.

Τελικά, οι άντρες που είχαν χιούμορ πήραν τους περισσότερους αριθμούς. Οι γυναίκες έδιναν τον αριθμό τους επειδή αυτοί οι άντρες φαίνονταν πιο έξυπνοι και ελκυστικοί.