Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
αληθινές ιστορίεςΈπιασα τον άντρα μου να βλέπει γkέι ποpνό. Από τότε η ζωή...

Έπιασα τον άντρα μου να βλέπει γkέι ποpνό. Από τότε η ζωή μου ήρθε τα πάνω κάτω

Είμαι 41 ετών και ο άντρας μου 43. Είμαστε παντρεμένοι 15 χρόνια και μπορώ να πω ότι έχουμε έναν καλό και ήρεμο γάμο.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες όταν άνοιξα μια μέρα τον υπολογιστή του για να στείλω ένα e-mail. Αυτό που αντίκρυσα δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είχε αφήσει στη μέση μια ταινία gay πορνό. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να μείνεις, να φύγεις, να κάνεις πως δεν το είδες, να κλάψεις ή να γελάσεις.

Όταν ηρέμησα κάπως και επέστρεψε σπίτι, του είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι με κάποιον που είναι gay. Ο, τι μισώ στη ζωή μου περισσότερο απ’ όλα είναι τα ψέματα. Ορκίστηκε ότι δεν είναι gay και ότι απλώς άνοιξε ένα link που του έστειλε κάποιος φίλος του.

Από παλιά υποψιάζομαι ότι κάτι συμβαίνει. Σχεδόν όλοι στη δουλειά του είναι gay και μου παραδέχτηκε μάλιστα μία φορά ότι δύο συνάδελφοί του, του ζήτησαν να κάνουν μαζί τρίο, αλλά εκείνος αρνήθηκε (δεν είμαι και πολύ σίγουρη). Καθώς μου περιέγραφε το όλο σκηνικό έδειχνε περισσότερο σαν να το απολαμβάνει παρά σαν να τον απωθεί ή να τον αηδιάζει.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Αν του το είχε στείλει ένας φίλος του και δεν ενδιαφερόταν θα το έκλεινε μόλις καταλάβαινε περί τίνος πρόκειται και δεν θα το έβλεπε μέχρι τη μέση. Εκείνος πάλι λέει ότι θέλει μόνο εμένα, αλλά δεν ξέρω. Μετά από αυτό δεν ξέρω αν μπορώ πια να τον δω σαν άντρα μου.

Ελβίρα

Τα πιο σημαντικά