Επεισοδιακή σύλληψη των διαρρηκτών που είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του Νίκου Ξανθόπουλου – Βίντεο ντοκουμέντο

13 Μαΐου, 202110:22 ΜΜ

Η συμμορία που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής και είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου, εξαρθρώθηκε από το τμήμα Ασφάλειας Παιανίας. Οι δράστες πιάστηκαν στα… πράσα και δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να… δαγκώσουν (!) τους αστυνομικούς!

Οι δράστες, οι περισσότεροι νεαροί Πακιστανοί, δρούσαν κυρίως στην Παιανία και στο Μαρκόπουλο και η δράση τους είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Έμεναν σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και έκλεβαν μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ και καλώδια, προκαλώντας φθορές σε σπίτια (ένα απ’ αυτά του Νίκου Ξανθόπουλου) και εταιρίες.

Οι νεαροί έκλεβαν μετασχηματιστές και πωλούσαν τα καλώδια και το χαλκό σε εταιρίες σκραπ. Ο ένας απ’ αυτούς είχε συλληφθεί στις 17 Απριλίου, έξω από το σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου στην Παιανία και μάλιστα είχε αντισταθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν δίστασε να χτυπήσει με εργαλείο έναν από τους αστυνομικούς στο κεφάλι (!) και να δαγκώσει έναν άλλο! Οι συνεργοί του είχαν διαφύγει αλλά συνελήφθησαν πριν από μερικές μέρες.

Το newsit.gr φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες έξω από το σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου και το πως δρούσαν για να αρπάξουν τους μετασχηματιστές!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News