Ένας μανιακός την μαχαίρωσε 32 φορές. 3 χρόνια αργότερα, ο άντρας που την έσωσε έκανε κάτι μοναδικό!

14 Μαΐου, 2015 7:27 ΜΜ
More videos

Το 2012, η Melissa Dohme ήταν 20 ετών όταν δέχθηκε επίθεση από τον πρώην φίλο της στο Clearwater της Φλόριντα.  Την μαχαίρωσε 32 φορές και την άφησε να πεθάνει, αλλά από θαύμα επέζησε.

Ο παραϊατρικός πυροσβέστης, Cameron Hill, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος. Μια μέρα, και ενώ ακόμη βρισκόταν στα μέσα της ανάρρωσής της, η Melissa βρέθηκε σε μια εκκλησιαστική εκδήλωση και εκεί γνώρισε τον Cameron.

Από την πρώτη στιγμή ένιωσαν μια αμοιβαία έλξη, η οποία σύντομα εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα.

Η Melissa υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις για να επανέλθει το πρόσωπο και το σώμα της. Περιμένετε να δείτε τη μεταμόρφωσή της! Συνεχίζει να ενημερώνει την διαδρομή της μέσω Facebook, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή της , στη διαδικτυακή της οικογένεια, στους φίλους της, στο pit bull της και στον άντρα της ζωής της που την στήριξαν σε όλο αυτό.

Όλο αυτό το διάστημα, η Melissa έχει γίνει πρέσβειρα της καμπάνιας κατά της ενδοοικογενειακής βίας, αποφοίτησε από το κολέγιο, έγινε νοσοκόμα και η ιστορία της επιβίωσής της έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο Robert Lee Burton Jr. καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.  Μετά την απόφαση, η Mellissa αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δύναμή της, είπε: « Προσφέρω συγχώρεση και τον συγχωρώ. Η συγχώρηση είναι σημάδι πως αφήνεις κάτι άσχημο πίσω σου και όταν συγχωρείς κάποιον που σε πλήγωσε, παίρνεις την δύναμη του.»

Την περασμένη εβδομάδα, έριξε την καθιερωμένη πρώτη βολή στο παιχνίδι των Tampa Bay Rays. Όμως δεν ήξερε πως ο Cameron της είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Δείτε παρακάτω,  την αντίδρασή της Mellissa στην έκπληξη του Cameron. Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν πιστεύετε και εσείς πως αυτή η γυναίκα είναι καταπληκτική!

Αυτή είναι η Mellissa Dohme, όταν ήταν 20 ετών ο πρώην φίλος της επιχείρησε να τη σκοτώσει. Την μαχαίρωσε 32 φορές, στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο και την άφησε να πεθάνει.

Όμως η Mellissa πάλεψε και από θαύμα επέζησε. Υπέφερε από κρίσιμες μαχαιριές στο κεφάλι και στο λαιμό, οι οποίες την άφησαν παράλυτη στο πρόσωπο. Ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, και η Mellissa άρχισε να δημοσιοποιεί τη διαδρομή της στο Facebook.

Η κολλητή φίλη της, Kayla, ήταν στο πλευρό της συνέχεια, από τον τραυματισμό της μέχρι την πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο. Εδώ μπορείτε να δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Mellissa.

Η Mellissa υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις για να διορθωθεί η ζημία που είχε υποστεί. Είχε βαθιές ουλές, σπασμένα δόντια και ένα μάτι που δεν έκλεινε, αλλά δεν έπαψε να ελπίζει.

Ένας από τους υποστηρικτές της, ήταν και η Dixie, το αγαπημένο της pit bull. Τα σκυλιά έχουν απίστευτα θεραπευτικές ιδιότητες.

Μια μέρα, και ενώ ακόμη βρισκόταν στα μέσα της ανάρρωσής της, η Melissa βρέθηκε σε μια εκκλησιαστική εκδήλωση και εκεί γνώρισε τον Cameron, έναν από τους παραϊατρικούς πυροσβέστες που την έσωσαν εκείνη τη μέρα. Η έλξη που ένιωσαν ήταν δυνατή και αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Το 2013, οι δυο τους ήταν πραγματικά ερωτευμένοι! Η Mellissa λέει πως δεν έχει πικραθεί από την επίθεση καθώς έγινε η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της.

Στο διάστημα της προσαρμογής της, η Melissa έχει γίνει πρέσβειρα της καμπάνιας κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Η καμπάνια Σπάστε τη σιωπή εναντία στην ενδοοικογενειακή βία, είναι μόνο μια από τις αιτίες που θύματα βίας, βρίσκουν στο πρόσωπό της, την ελπίδα και τη δύναμη που χρειάζονται.

Ο Robert Lee Burton Jr. καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, από τον δικαστή Keith Meyer, για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού. Ήταν 22 ετών όταν διέπραξε το έγκλημα.

Στις 11 Μαΐου του 2015, η Mellissa έριξε την καθιερωμένη πρώτη βολή στο παιχνίδι των Tampa Bay Rays, για το κοινωνικό της έργο κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Δεν είχε ιδέα πως ο Cameron ήταν εκεί, και είχε μια μεγάλη έκπληξη για αυτήν…

Ξαφνικά ο Cameron εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μια μπάλα του baseball στην οποία έγραφε «Θα με παντρευτείς;».

Η Mellissa έδειχνε σοκαρισμένη από αυτό που μόλις είχε γίνει. Ο άνδρας που της έσωσε τη ζωή, της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους.

Και φυσικά η απάντηση ήταν «Ναι!» Η Mellissa είπε στους Tampa Bay Times «Είναι αυτός που περίμενα όλη μου τη ζωή. Είναι το δικό μου παραμύθι.»

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν η ιστορία της Mellissa σας γέμισε δύναμη και ελπίδα.

Tampa Bay Rays / Facebook
Ακολουθήστε μας στο facebook: