Ένα μικρό μυστικό για την ανατροφή των παιδιών από τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

31 Ιουλίου, 2016 11:59 ΜΜ
More videos

Κάθε γονέας έχει τα δικά του μυστικά για την ανατροφή των παιδιών του. Αυτό είναι υπέροχο, γιατί μέσα από αυτή την μοναδική διαδικασία τα παιδιά καταλαβαίνουν πόσο πολύ τα αγαπούν οι γονείς τους.

Δείτε παρακάτω ένα μυστικό για την ανατροφή των παιδιών από τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες του με τον 3χρονο γιο του, Πρίγκιπα Γεώργιο, θα δείτε, ότι ο Δούκας του Κέμπριτζ συχνά γονατίζει μπροστά στον γιο του.

1

© Splash News/EAST NEWS

Στην βάφτιση της Πριγκίπισσας Σάρλοτ.

2

© James Whatling /EAST NEWS

Κοντά σε ένα θορυβώδες ελικόπτερο.

3

© FaceToFace/REPORTER

Με τον Πρόεδρο της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στο Παλάτι του Κένσιγκτον.

Κάποτε, η Βασίλισσα επέπληξε τον εγγονό της για την χρήση αυτής της μεθόδου σε επίσημες εκδηλώσεις, όπου ήταν παρόντες πολλοί σημαντικοί άνθρωποι. Ωστόσο, οι ειδικοί υποστηρίζουν, ότι οι γονείς πρέπει να λάβουν υπόψιν τους αυτό το απλό τέχνασμα.

Όταν γονατίζετε μπροστά στα παιδιά σας, έχετε την ευκαιρία να τα κοιτάξετε στα μάτια. Οι ειδικοί αποκαλούν αυτό το τέχνασμα ενεργό τεχνική ακρόασης και βοηθάει τα παιδιά να καταλάβουν, ότι τα λόγια τους είναι σημαντικά για τους γονείς τους. Επίσης, ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους, αναπτύσσει την εμπιστοσύνη μεταξύ τους και διευκολύνει την επικοινωνία.

Οι ψυχολόγοι προτείνουν στους γονείς να σταματήσουν ό, τι κάνουν και να στρέψουν όλη την προσοχή τους στο παιδί τους, όταν θέλει να τους μιλήσει.

Οπότε, την επόμενη φορά που το παιδί σας θα θέλει να σας μιλήσει, γονατίστε, κοιτάξτε το στα μάτια και δώστε προσοχή σε αυτά που σας λέει.

4

© revistaglamour.globo

Εδώ, βλέπουμε την Βασίλισσα Ελισάβετ να επιπλήττει τον εγγονό της, όπως σας είπαμε πριν.

Πηγή: goodhousekeeping

Ακολουθήστε μας στο facebook: