Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕμμανουήλ Καραλής: «Ένιωσα ότι με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα - Τρομερός αθλητής...

Εμμανουήλ Καραλής: «Ένιωσα ότι με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα – Τρομερός αθλητής ο Ντουμπλάντις»

Εμφανώς συγκινημένος και με όρεξη γι’ αστεία εμφανίστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής στην μεικτή ζώνη, μετά τη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, τονίζοντας πως όλη Ελλάδα τον ξεμάτιαξε.

Συνέχεια στην ατάκα, μετά τον προκριματικό όταν ζήτησε από την μητέρα του να τον ξεματιάξει, έδωσε ο δευτεραθλητής Ευρώπης Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος είπε αστειευόμενος πως όλη η Ελλάδα τον ξεμάτιαξε και τον βοήθησε να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

«Ένιωσα πως με ξεμάτιαξε όλη Ελλάδα και ευχαριστώ όλο τον κόσμο» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα αθλητή. Και συνέχισε:

«Στον προκριματικό γύρισα το πόδι μου και αγωνίστηκα με πόνους. Πιστεύω πως σήμερα τα κατάφερα και έκανε μία πάρα πολύ ωραία εμφάνιση. Είμαι συγκινημένος γιατί δύο μέρες με το πόδι μου είχα πολύ άγχος και φοβόμουν. Αλλά όπως έχω ξαναπεί όταν φοράω το εθνόσημο το σώμα μου πηγαίνει μόνο του και κάνω τέτοιες επιδόσεις».

Για τον αντίπαλό του στον τελικό Μόντο Ντουμπλάντις: «Είναι ένας τρομερός αθλητής και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είμαστε από 17 χρονών μαζί. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλοί αθλητές και το επίπεδο στην Ευρώπη είναι πολύ μεγάλο».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά