Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ελπίζω να λάβεις το μήνυμά μου»: Ο πατέρας του Άλκη στέλνει «γράμμα...

«Ελπίζω να λάβεις το μήνυμά μου»: Ο πατέρας του Άλκη στέλνει «γράμμα στους ουρανούς» και δάκρυσε και ο Θεός

 Ενόψει των 40 ημερών που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του άτυχου 19χρονου, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook.

O 19χρονος Άλκης δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε εκείνος και η παρέα του «τι ομάδα είναι». Η άγρια δολοφονία του 19χρονου συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ ήδη έχουν προφυλακιστεί 12 άτομα για την υπόθεση.

Τι αναφέρει ο πατέρας του άτυχου 19χρονου

Ο Αριστείδης Καμπανός έγραψε σε ανάρτησή του χρησιμοποιώντας μερικές φράσεις του Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες: «ΑΛΚΗ μου…. ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022, ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις “κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)… Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα “σ’ αγαπώ” και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη».

384

Τα πιο σημαντικά