Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕλένη Μενεγάκη: Φεύγει απ’το MEGA, πάει 1η φορά σε αυτό το κανάλι...

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει απ’το MEGA, πάει 1η φορά σε αυτό το κανάλι & εκτοξεύει την τηλεθέαση στα ύψη

Μετά από τριάντα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα μπορεί να καμαρώνει για την επιτυχία της και τα μεγάλα νούμερα που κατά καιρούς έχει σημειώσει.

Αλλά αν κάτι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια είναι να έχει δημιουργήσει μια τεράστια εμπορική αξία η οποία πλέον δεν εξαρτάται από τα νούμερα και καθιστά δυνατή κάθε διαπραγμάτευση συμβολαίου με τα κανάλια και ένα μεγάλο ατού στης συζητήσεις περι ανανεώσεων.

Ελένη Μενεγάκη – Προγραμματίστηκε ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος

Η απόφαση της Ελένης για το αν θα συνεχίσει με το Mega ή θα πάει σε άλλο κανάλι, καθώς και η ζώνη προβολής της εκπομπής της, προκαλεί αλυσίδα εξελίξεων στο τηλεοπτικό τοπίο, επηρεάζοντας το μέλλον της Δανάης Μπάρκα και της Φαίης Σκορδά, που εξαρτάται από την Ελένη.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να συναντήσει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στους δύο τους. Το ραντεβού ορίστηκε με πρωτοβουλία του στελέχους του ΣΚΑΪ, που είναι γυναίκα.

Ελ. Μενεγάκη: Η αντίδραση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ
Τα πιο σημαντικά