Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕλένη Γερασιμίδου: «Δεν είμαι θεούσα, ούτε ξέρω σε τι ακριβώς προσεύχομαι»

Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν είμαι θεούσα, ούτε ξέρω σε τι ακριβώς προσεύχομαι»

«Στις δύσκολες στιγμές πιστεύω στον Θεό» παραδέχτηκε σε συνέντευξή της

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τη σχέση της με τον Θεό και την πίστη, σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό «Λοιπόν».

Η ηθοποιός απάντησε και στις φήμες που ανέφεραν ότι είχε παρουσιάσει όγκο στον πνεύμονα κατά το παρελθόν. Σχετικά με αυτό, είπε: «Ναι [είναι αλήθεια], αλλά δεν ήταν καρκίνος. Ήταν πνευμονικός όζος από κάποια παλιά φλεγμονή. Έπρεπε όμως να χειρουργηθώ και ευτυχώς η ταχεία βιοψία ήταν αρνητική, όπως και η πιο λεπτομερής. Έγινε κανονικό χειρουργείο, μου αφαίρεσαν κομμάτι πνεύμονα αλλά μια χαρά είμαι τώρα».

«Στις δύσκολες στιγμές πιστεύετε στον Θεό;» ρωτήθηκε στη συνέχεια και απάντησε:

«Ναι, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Ειδικά όταν ήταν άρρωστη η αδερφή μου. Τότε μέναμε στην Κυψέλη, περνούσα από τον Άγιο Δημήτριο και είχα πει ότι δεν θα το σταματήσω και όποτε περνάω κάνω τον σταυρό μου χωρίς να ντρέπομαι, ας με κοιτάνε. Δεν είμαι θεούσα, ούτε ξέρω σε τι ακριβώς προσεύχομαι, απλώς αισθάνομαι την ανάγκη αυτή…».

Τέλος, αναφέρθηκε στο αν ήρθε ποτέ κοντά με την κατάθλιψη.

«Η κατάθλιψη είναι μια ορολογία που κάποτε που επισκέφθηκα για μια φορά μια ειδικό, μου είπε να μην τη χρησιμοποιούμε. Ότι υπάρχουν κρίσεις μελαγχολίας κάποιες φορές, βεβαίως και υπάρχουν. Και κρίσεις πανικού έχω πάθει πολύ νέα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Στο τέλος μου είπαν οι γιατροί να μου δώσουν κάνα βάλιουμ, αλλά δεν τα πήρα. Άρχισα να περπατάω, να διαβάζω, να αγωνίζομαι» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Τα πιο σημαντικά