Ελέφαντες χάρισαν την ζωή ενός μοτοσικλετιστή που ικέτευε για τη ζωή όταν τον στρίμωξαν στην γωνία.

31 Μαΐου, 2016 4:13 ΜΜ
More videos

Τη δραματική στιγμή που μια αγέλη ελεφάντων επιτίθεται σε ένα μοτοσικλετιστή που επιχείρησε να τους προσπεράσει, διασχίζοντας ένα δρόμο στο Εθνικό Πάρκο της πόλης Korat, στην Ταϊλάνδη, κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα αυτοκινήτου.

 Οργισμένοι οι ελέφαντες, μόλις είδαν το μοτοσικλετιστή τον περικύκλωσαν κλείνοντάς του το δρόμο και πετώντας κυριολεκτικά εκτός πορείας, ενώ εκείνος τρομοκρατημένος προσπαθούσε να τους προσπεράσει και να ξεφύγει.

Photo credit: CEN via Mirror UK

 Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο λόγος που η αγέλη αντέδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι επειδή προηγουμένως είχε περάσει από το ίδιο σημείο μια συστάδα από μοτοσικλετιστές, οι οποίοι και έκαναν πολύ θόρυβο, κάτι που τάραξε τους ελέφαντες.

Ο οδηγός, πανικόβλητος παράτησε τη μηχανή του κι άρχισε να τρέχει προς το δάσος για να ξεφύγει, ενώ οι ελέφαντες κατευθύνονταν προς το μέρος του φωνάζοντας. Χρειάστηκε να κρυφτεί και να περιμένει αρκετή ώρα μέχρι να «αποκαρδιωθούν» και να συνεχίσουν το δρόμο τους, οπότε και πήγε να σηκώσει τη μηχανή του.

Το πάρκο ανήρτησε το βιντεάκι στο Facebook σχολιάζοντας από τη μεριά του: Οι μοτοσικλετιστές πρέπει να απαγορευθούν από το πάρκο Khao Yai πριν συμβεί κάτι σοβαρό».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: