“Εκρηκτικές” φωτογραφίες χορού από Ρώσο φωτογράφο που θα σας μαγέψουν!

6 Ιουνίου, 201512:36 ΜΜ
More videos

Ο φωτογράφος χορού Alexander Yakovlev ζωντανεύει τις φωτογραφίες του χρησιμοποιώντας  αλεύρι, μια πρωτότυπη αλλά σίγουρα πολύ αποτελεσματική τεχνική.

Με αυτό το τρόπο δίνει μια μοναδική όψη στις φωτογραφίες. Βάζοντας τα μοντέλα του με αλεύρι και πετώντας το στον αέρα απαθανατίζει ένα πραγματικά υπέροχο οπτικά αποτέλεσμα που με αυτό το τρόπο θέλει να τονίσει την κίνηση.

Ο φωτογράφος από την Ρωσία είναι απόφοιτος της νομικής σχολής του Πανεπιστήμιου της Ρωσίας αλλά είναι φαίνεται καθαρά μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν ότι έχει κλίση στην φωτογραφία.

Δείτε την δουλεία του με τους χορευτές και τις χορεύτριες που κρατούν αλεύρι στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-24 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-51 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-61 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-81 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-91 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-101 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-110 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-111 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-121 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-131 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-141 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-161 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-171 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-181 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-211

Περισσότερες πληροφορίες στο ayakovlev.com

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News