Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΈκκληση από τον Φάρο Ζωής για τον μικρό Παναγιώτη που παλεύει με...

Έκκληση από τον Φάρο Ζωής για τον μικρό Παναγιώτη που παλεύει με το νευροβλάστωμα

Ο 7χρονος ,που τα τελευταία 3 χρόνια παλεύει με την επιθετική μορφή του καρκίνου, χρειάζεται τη βοήθεια μας ώστε να μεταφερθεί για θεραπεία στη Νέα Υόρκη. Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε.

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο Σύλλογος υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες “Φάρος Ζωής” προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τον 7χρονο Παναγιώτη που παλεύει τα τελευταία τρία χρόνια με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου και χρειάζεται να μεταφερθεί στις ΗΠΑ προκειμένου να του χορηγηθεί πειραματική θεραπεία.“Ο μικρός Παναγιώτης Τσολάνας διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου πριν 3 χρόνια. Ακολούθησε ολες τις θεραπείες του πρωτοκόλλου για το νευροβλάστωμα στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία σύμφωνα με την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών. Όμως , ο κίνδυνος να υποτροπιάσει είναι πολύ μεγάλος, λόγω της επιθετικότητας της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου.

Το πειραματικό πρωτόκολλο 05-075 που εφαρμόζεται στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης , σε παιδιά με νευροβλάστωμα μπορεί να δώσει στον Παναγιωτάκη ελπίδα στη ζωή!

Παρακαλώ κοινοποίηστε! Όλοι εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όταν είμαστε ενωμένοι. Για να καταφέρει ο Παναγιώτης να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα , είναι διαθέσιμος ο κάτωθι λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς.
Δικαιούχος ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ.

PIRAEUS BANK

IBAN : GR78 0171 1730 0061 7314 1772 647

BIC : PIRBGRAA”Τα πιο σημαντικά