Έκανε πλαστική στη μύτη και μοιράστηκε τις εικόνες με όλους τους φίλους της στα social media!

21 Απριλίου, 2015 8:10 ΜΜ
More videos

Οι περισσότεροι που παίρνουν την απόφαση να ξαπλώσουν στο χειρουργικό τραπέζι για να διορθώσουν κάποια αισθητική ατέλεια, το κρατούν για τον εαυτό τους. Δεν το αποκαλύπτουν σε κανέναν. Υπάρχουν, όμως, πάντα και οι εξαιρέσεις. Όπως αυτή της 24χρονης hair stylist από την Αυστραλία η οποία μοιράστηκε καρέ καρέ με τους φίλους της στα social media την πλαστική που έκανε στη μύτη.

proswpo-meta-apo-plastiki-sti-myti-2

Μάλιστα, η Ράινον Λάγκλι έφτιαξε και το σχετικό hashtag «#RhiannonGetsRhino», προκειμένου κανείς από τους ενδιαφερόμενους να μη χάσει ούτε ένα καρέ.

proswpo-meta-apo-plastiki-sti-myti-3

Η 24χρονη υπεβλήθη στην επέμβαση σε νοσοκομείο της Ταϊλάνδης και αυτές τις ημέρες αναρρώνει σε ξενοδοχείο της Μπανγκόγκ. Φυσικά όλες αυτές τις ημέρες είναι απολύτως ενεργή στα social media, όπου ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες της αλλά και βίντεο με το πώς είναι το πρόσωπό της μετά την εγχείρηση.

proswpo-meta-apo-plastiki-sti-myti-4

Η ενημέρωσε όσους την ακολουθούν στα social media για την επέμβαση, την προηγούμενη εβδομάδα γράφοντας: «Πάντα ήθελα να φτιάξω τη μύτη μου, από τότε που ήμουν πολύ μικρή και είπα ”γιατί όχι”, αν αυτό θα με κάνει χαρούμενη και θα βελτιώσει την αυτοεκτίμησή μου, τότε να το κάνω! Ναι, οι πλαστικές είναι κάτι αμφιλεγόμενο. Αλλά αυτή είναι η ζωή μου και αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω, εδώ και πάρα πολύ καιρό, και μάλιστα πριν παντρευτώ», έγραφε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τις φωτογραφίες της αμέσως μετά την πλαστική, η ίδια εξηγεί πως το έκανε γιατί μιας και κανείς από το περιβάλλον της δεν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, αναγκάστηκε να ψάξει για τη ρινοπλαστική στο Διαδίκτυο. Εκεί, όμως, δεν βρήκε απολύτως τίποτα, καμία συμβουλή από ανθρώπους που έχουν κάτι αντίστοιχο και έτσι αποφάσισε να κάνει η ίδια την αρχή.

Εκτός από τις φωτογραφίες και τα βίντεο η Λάνγκλι έχει μαγνητοσκοπήσει όλο το ταξίδι της και την επέμβασή της και ετοιμάζει ένα βίντεο-ημερολόγιο του ταξιδιού της.

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο, πάντως, δείχνουν την νεαρή με πρησμένο πρόσωπο και μελανιασμένο μοβ μάτια. Μάλιστα το πρήξιμο, για να υποχωρήσει πλήρως, θα χρειαστεί να περάσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο…
proswpo-meta-apo-plastiki-sti-myti-5 proswpo-meta-apo-plastiki-sti-myti-6

 

via