«Είναι η καρδιά μου έτοιμη, μαζί σου να πετάξει»: Το είπε σε όλους με μία μαντινάδα, χαρές στο σπίτι Λασκαράκη – Σουλτάτου

1 Ιανουαρίου, 20238:02 ΜΜ

H Βάσω Λασκαράκη έχει σήμερα, Κυριακή, την ονομαστική της εορτή και ο σύντροφός της, Λευτέρης Σουλτάτος της ευχήθηκε δημόσια, με μία μαντινάδα.

Ειδικότερα, ο σεφ και η ηθοποιός είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και συχνά, κάνουν αφιερώσεις ο ένας στον άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με μαντινάδα ο Λευτέρης Σουλτάτος για την ονομαστική γιορτή της Βάσως Λασκαράκη

Έτσι και σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου, ο Λευτέρης Σουλτάτος ευχήθηκε στην αγαπημένη του για τη γιορτή της, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες, συνοδευόμενες από μία μαντινάδα.

«Χρόνια πολλά γυναικάρα μου ❤️😍!!! Αγάπαμε και μη νοιαστείς, τα χρόνια πως περνούνε… Μα όσο παλιωνουν οι καρδιές, πιο δυνατά αγαπούνε !!! Είναι η καρδιά μου έτοιμη, μαζί σου να πετάξει, σε ουρανούς με θαύματα, που ‘χε καιρό φυλάξει…», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στους ακόλουθούς του για το νέο έτος, υπογραμμίζοντας «Χρόνια πολλά σε όλους σας ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία ! Να χαίρεστε τους γύρω σας και να τους αγαπάτε ❤️!!».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για τη Βάσω Λασκαράκη

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News