Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: H δημόσια έκκληση της μητέρας της Καρολάιν – Γιατί δεν πάει στο μνήμα του παιδιού της

19 Ιουνίου, 2021 5:18 ΜΜ
More videos

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν όπως είναι λογικό μετά την αποκάλυψη πως τελικά ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος της. Και μάλιστα ήταν εκείνος που την δολοφόνησε με αργό και βασανιστικό τρόπο και στη συνέχεια έπλασε το παραμύθι του για να μην συλληφθεί και τοποθέτησε πάνω στο νεκρό σώμα της συζύγου του το μόλις έντεκα μηνών παιδί τους.

Μετά από δυο 24ωρα μετά την σοκαριστική αποκάλυψη, μίλησε στις κάμερες η οικογενειακή φίλη, Χαρίκλεια Θεοδώρου η οποία θέλησε να μεταφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το μήνυμα της μητέρας του άτυχου κοριτσιού.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις» εξήγησε η κα. Θεοδώρου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: