Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
διεθνήΈφαγε πρόστιμο από αεροπορική – Φόρεσε 6 κιλά ρούχα για να μην...

Έφαγε πρόστιμο από αεροπορική – Φόρεσε 6 κιλά ρούχα για να μην πληρώσει βαλίτσα

Αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους επέβαλε πρόστιμο σε νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία, η οποία στην προσπάθειά της να αποφύγει την καταβολή πρόσθετων τελών για τις παραδοτέες αποσκευές, φόρεσε έξι κιλά ρούχα.

Η 19χρονη αποφάσισε να φορέσει στρώματα επί στρωμάτων από 6 κιλά ρούχα σε σημείο που να φαίνεται κωμικά ογκώδης, καθώς είχε στόχο να παρακάμψει τους περιορισμούς βάρους και μεγέθους της αεροπορικής εταιρείας για τις χειραποσκευές.

Ωστόσο, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας αντιλήφθηκε γρήγορα το τέχνασμα της και της επέβαλε πρόστιμο για παραβίαση των καθιερωμένων κανονισμών για τις αποσκευές. Η έφηβη ταξίδευε από τη Μελβούρνη στη γενέτειρά της, την Αδελαΐδα, μετά από ένα ταξίδι με έναν φίλο της. Μιλώντας στην South West News Service, η 19χρονη δήλωσε ότι «έμοιαζε με αρκούδα».

Στο βίντεο, η Οκάμπος φαίνεται να γελάει καθώς ετοιμάζεται να επιβιβαστεί. Συγκρίνει την εμφάνισή της με τον Augustus Gloop από το «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας».«Όλοι στην ουρά μας κοιτούσαν και γελούσαν μαζί μας, ήταν κάπως ντροπιαστικό. Οι άνθρωποι ενοχλήθηκαν που καθυστερούσαμε το αεροπλάνο» είπε στη συνέχεια.

Δείτε βίντεο:

@feeling.lucki

And to add to this they cancelled the flight we had before this one

♬ Keep Dat Nigga – iCandy

Τα πιο σημαντικά