Έδωσε σε έναν άστεγο $100 και τον ακολούθησε για να δει πως θα τα ξοδέψει. Αυτό που είδε, θα σας εκπλήξει!

12 Μαΐου, 2015 12:27 ΜΜ
More videos

Όταν ο χρήστης του youtube Josh Paler Lin πλησίασε έναν άστεγο άνδρα στο δρόμο και του έδωσε $100, ήθελε να δει πως θα τα ξοδέψει.

Ο John εξήγησε πως πίστευε ότι θα τα ξοδέψει αγοράζοντας αλκοόλ και όχι φαγητό ή κάτι άλλο χρήσιμο, και το βίντεο είχε προγραμματιστεί να γίνει για εκθέσει με κάποιο τρόπο τους άστεγους ανθρώπους. Ακολουθώντας όμως τον άνδρα κατέληξε να έχει καταγράψει την πιο γενναιόδωρη πράξη φροντίδας, εκπλήσσοντας τον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

homeless-hands-out-treats-to-strangers-JoshPalerLin

Ο άνδρας μπήκε σε ένα συνοικιακό κατάστημα και βγήκε έξω με μια τσάντα γεμάτη πράγματα. Περπάτησε μερικά τετράγωνα και έφτασε σε ένα πάρκο, όπου και άρχισε να μοιράζει φαγητό σε άλλους ανθρώπους που το είχαν ανάγκη. Η κίνησή του σόκαρε το Josh και του απέδειξε πως έκανε λάθος, βοηθώντας άλλους που το είχαν ανάγκη όσο και ίδιος.

Μετά από αυτό το σοκ πλησίασε ξανά τον άνδρα του είπε πως τον ακολούθησε και τον βιντεοσκόπησε, καθώς πίστευε πως θα ξόδευε τα χρήματα σε αλκοόλ, αλλά είναι τόσο έκπληκτος με αυτό που έκανε που θέλει να του δώσει άλλα $1οο. Ο άνδρας είναι τόσο ευγνώμων και συγκινημένος και τους λέει πως έφτασε να γίνει άστεγος.

josh-lin1

Ζούσε με τους γονείς του όταν ο πατριός του διαγνώστηκε με καρκίνο. Οι λογαριασμοί έτρεχαν και η ασφάλεια δεν κάλυπτε ούτε τα βασικά, έτσι παραιτήθηκε από τη δουλεία του για να τον φροντίσει. Σύντομα ο πατριός του έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του το ίδιο, μόλις δυο βδομάδες αργότερα.

Το κτήριο στο οποίο ζούσαν πουλήθηκε και τώρα έμεινε στους δρόμους. Συνέχισε λέγοντας πως υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που έμειναν άστεγοι, όχι εξαιτίας της εξάρτησής τους στο αλκοόλ ή στα ναρκωτικά, αλλά εξαιτίας των κάποιον καταστάσεων στη ζωή τους που δεν μπόρεσαν να τις διαχειριστούν.

Αυτό το βίντεο θα σας ανοίξει τα μάτια με θετικό τρόπο και θα σας αποδείξει πως δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους από την εμφάνισή τους, αλλά από τους τρόπους τους.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

Ακολουθήστε μας στο facebook: