Ε. Αντώναρος για Κ. Μητσοτάκη: «Θα πέσει ξαφνικά και με κρότο»

31 Μαρτίου, 2022 7:18 ΜΜ
More videos

Ο πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος σε διπλή ανάρτησή του στο facebook χαρακτηρίζει “πολιτικά απομονωμένο και ψυχολογικά ασταθή” τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ενώ σε άλλη ανάρτηση επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «βράζει» το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

Συγκεκριμένα αναφέρει στις αναρτήσεις του ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος:

«Εναγωνίως ο πολιτικά απομονωμένος και ψυχολογικά ασταθής ΚυρΜητς αναζητεί συμμάχους. Κανείς δεν θα του δώσει στήριξη. Θα τον αφήσουν να καταρρεύσει. Οι βουλευτές θα αρχίσουν να τον εγκαταλείπουν σε κατοπινότερο στάδιο. Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο».

Σε νέα του ανάρτηση αναφέρει ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

«Το λέω εδώ κι εβδομάδες. Κάποιοι έσπευσαν να το αμφισβητήσουν. Τώρα επιβεβαιώνεται κ από άλλες πηγές: Η Κοιν.Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει.Κι όσο ο ΚυρΜητς εξακολουθεί να παραπαίει και να αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία, η κατάσταση θα επιδεινώνεται. Μέρα-Μερα.Η λύση είναι μία: Άμεση προσφυγή στις κάλπες. Για να αποφασίσουν οι πολίτες πως θέλουν να πορευθεί η χώρα. Ο ΚυρΜητς νομίζει (ακόμη;) ότι είναι κυρίαρχος της κατάστασης και ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Αυταπατάται — όπως πάντα. Θα συρθεί σε εκλογές. Και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα τον οδηγήσει σε προσωπική πολιτική εξαΰλωση».

Πηγή: politic.gr