Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο - Ένα μήνα στην...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο – Ένα μήνα στην εντατική

Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του.Ο σπουδαίος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο ηθοποιός παραμένει στην εντατική σχεδόν ένα μήνα και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη.
Η κατάσταση της υγείας του

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για το λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του» είπε αρχικά.

«Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική» συμπλήρωσε ο Νίκος Νικόλιζας για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

«Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για το λόγο ότι είναι πάρα πολύς ο χρόνος που βρίσκεται στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις» είπε ο Νίκος Νικόλιζας.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο δημοσιογράφος, Τάσος Κοντογιαννίδης, τον επισκέφθηκε, φωτογραφήθηκε μαζί του και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα social media, συνοδευόμενο από ένα μακροσκελές μήνυμα, για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Τα πιο σημαντικά