Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διεθνήΔύσκολες ώρες για τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ - Μαθεύτηκαν σήμερα τα δuσάρεστα

Δύσκολες ώρες για τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ – Μαθεύτηκαν σήμερα τα δuσάρεστα

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Έβαλε βηματοδότη ύστερα από επέμβαση ανοιχτής καρδιάς – «Έγινα λίγο περισσότερο μηχανή»

Σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς υποβλήθηκε ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο 76χρονος θρύλος του σινεμά, πέρασε για τρίτη φορά την πόρτα του χειρουργείου για καρδιολογικά προβλήματα, καθώς όπως είχε παραδεχτεί στο παρελθόν, η συνεχόμενη χρήση στεροειδών λόγω bodybuiliding του προξένησε πολύ σοβαρές βλάβες.

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: «Έγινα λίγο περισσότερο μηχανή»

«Έκανα χειρουργική επέμβαση για να γίνω λίγο περισσότερο μηχανή: Έβαλα βηματοδότη…», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αυστριακός σούπερ σταρ.

«Πρέπει να σας πω, ότι και μόνο που το λέω δημόσια αυτό έρχεται σε αντίθεση με την νοοτροπία των πολιτών της Αυστρία;, όπου κανείς δεν μιλά ποτέ για ιατρικά θέματα» πρόσθεσε ο Σβαρτζενέγκερ εξηγώντας ότι ο λόγος για τον οποίο προβαίνει στη γνωστοποίηση της επέμβασης με την τοποθέτηση βηματοδότη είναι γιατί θέλει να δώσει κουράγιο και ελπίδα σε άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

«Θέλω να ξέρετε ότι τα πάω υπέροχα! Έκανα την εγχείρησή μου τη Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή ήμουν ήδη σε μεγάλη περιβαλλοντική εκδήλωση με τη φίλη μου και συνάδελφό μου Τζέιν Φόντα… παρεμπιπτόντως, όταν μιλάμε για άσκηση είναι το μόνο μαγικό χάπι που επιβραδύνει τη γήρανση, κοιτάξτε την Τζέιν. Είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από εμένα, φέτος γίνεται 87!», πρόσθεσε.

arnold schwarzenegger1

«Με συμβούλεψαν ότι ήρθε η ώρα για βηματοδότη γιατί κάποιος ουλώδης ιστός από την προηγούμενη εγχείρησή μου είχε κάνει τον καρδιακό μου παλμό ακανόνιστο. Ήταν έτσι για μερικά χρόνια, έμεινα σε επαφή με την ιατρική μου ομάδα και μία φορά το χρόνο κάνω ένα πλήρες τσεκ-απ και να δω πώς είναι η καρδιά μου», κατέληξε ο 76χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας.

Τα πιο σημαντικά