Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
διάφοραΔύσκολες ώρες για την Λατινοπούλου: Έμαθε τα δυσάρεστα σήμερα το πρωί

Δύσκολες ώρες για την Λατινοπούλου: Έμαθε τα δυσάρεστα σήμερα το πρωί

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με το κόμμα της, «ΠΑΤΡΙΔΑ», με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, ενώ απορρίφθηκαν και πάλι ομοφώνα τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.

Κάτα της Λατινοπούλου είχε προσφύγει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ισχυριζόμενος πως η ονομασία του κόμματός της, ήταν δική του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λατινοπούλου θα αλλάξει το όνομα του κόμματός της και θα κατέβει στις επαναληπτικές εκλογές.

Λατινοπούλου: Η ραγδαία άνοδός μας ενόχλησε πολύ και πολλούς

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου μετά το «κόψιμο» του κόμματός της από τις εκλογές, ήρθε μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία έδωσε ραντεβού για τις επαναληπτικές εκλογές.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικοτητα! Είναι γνωστό πως ό,τ δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σς ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».

latinooulou antidrasi

Να σημειωθεί πως ήδη το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ενωση» έχει ήδη αποκλειστεί από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).

Απερρίφθη η προσφυγή Μπογδάνου κατά Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Παράλληλα, απερρίφθη η προσφυγή που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατα της “Εθνικής Δημιουργίας” των Τζημερου – Κρανιδιώτη. Την σχετική ανακοίνωση εκανε ο Φαηλος Κρανιδιώτης στο Twitter.

“Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την γελοία προσφυγή Μπογδάνου κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ίσως τώρα μάθει να ξεχωρίζει τις εμπορικές επιχειρήσεις από τα πολιτικά κόμματα. #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Θάνος Τζημερος είχε αποκαλύψει πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο κατά της «Εθνικής Δημιουργίας», υποστηρίζοντας ο τίτλος «Εθνική Δημιουργία» του ανήκει καθώς τον έχει κατοχυρώσει στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως εμπορικό σήμα.

«Ως Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχω εμπνευστεί, έχω καταθέσει και έχω νομίμως κατοχυρώσει το όνομα Εθνική Δημιουργία, το οποίο οι ανωτέρω αντιποιούνται, προκειμένου να κατέλθουν στις επερχόμενες εκλογές και το χρησιμοποιούν ενώ γνωρίζουν ότι είναι αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα. Εγώ κατέρχομαι στις παρούσες εθνικές εκλογές σε συνεργασία με το κόμμα Πατριωτική Ένωση – Πρόεδρομος Εμφιετζόγλου αλλά ο κόσμος που θα προσέλθει, μπορεί να παραπλανηθεί και να ψηφίσει Εθνική Δημιουργία, θεωρώντας ότι συμμετέχω και εγώ στον συνασπισμό αυτό λόγω της διαφήμισης αλλά και της συμμετοχής μου στην εξαγγελία του. Η κατοχύρωση στο όνομά μου του εμπορικού πλέον σήματος Εθνική Δημιουργία, είναι κάτι που δυστυχώς δεν εμπόδισε τους ανωτέρω από το να το ιδιοποιηθούν και να στηρίξουν τον εκλογικό τους αγώνα σε ένα αποκλειστικά δικό μου όνομα» υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπογδάνος ζητώντας «τη μη ανακήρυξη του συνασπισμού» των Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη.Τα πιο σημαντικά