Δύσκολες ώρες για την Αθηνά Ωνάση: «Εξαφανισμένη», βλέπει την περιουσία της να εξανεμίζεται χρόνο με τον χρόνο

30 Μαρτίου, 20233:41 ΠΜ
More videos

Σύμφωνα τα τα ρεπορτάζ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, η περιουσία που άφησε πίσω του ο Έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης και πέρασε στη μοναδική απόγονό του Αθηνά Ωνάση έχει αρχίσει να εξανεμίζεται με γοργούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

«Εξαφανισμένη» η Αθηνά Ωνάση

Την ίδια ώρα που η Αθηνά Ωνάση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και ζει απομονωμένη, τα δημοσιεύματα θέλουν το μέγεθος της αμύθητης περιουσίας της να έχει συρρικνωθεί σε σημαντικό βαθμό – έως επικίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα, η περιουσία που άφησε ο Έλληνας κροίσος Αριστοτέλης Ωνάσης και πέρασε σταδιακά στα χέρια της Αθηνάς Ωνάση είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αθηνά Ωνάση: Η περιουσία της εξανεμίζεται χρόνο με τον χρόνο

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η περιουσία της σήμερα εκτιμάται ότι μπορεί να είναι και κάτω από 500 εκ. δολάρια.

Η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ροκανίζει χρόνο με τον χρόνο την αμύθητη περιουσία που της άφησε ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.

Αθηνά Ωνάση: Τα δύσκολα χρόνια

Η Αθηνά Ωνάση δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Μετά από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της, η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ. Ήταν πριν δύο μήνες, στις 29 Ιανουαρίου, που συμπλήρωσε τα 38 της χρόνια.

Με τις τραγωδίες να έχουν σημαδέψει την οικογένειά της, έχει σταματήσει να επισκέπτεται την Ελλάδα. Ίσως σε μια προσπάθεια να αποτινάξει την τραγική μοίρα της οικογένειάς της.

Και ενώ πριν από λίγους μήνες, ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο έγινε πατέρας για τρίτη φορά, η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζει τον έρωτά της με τον επίσης ιππέα Alberto Zorzi.

Η μοναδική απόγονος του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα δημοσιεύματα να επικεντρώνονται στον άνθρωπο που φέρεται να της έχει κλέψει την καρδιά, τον Ιταλό Alberto Zorzi.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News