Δύο Έλληνες παντρεύτηκαν στην κορυφή του Ταΰγετου με μπουφάν και μπότες στα 2.500 μέτρα

3 Ιουλίου, 2018 2:51 ΜΜ
More videos

Ενα ζευγάρι Ελλήνων αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παντρευτεί στην κορυφή ενός ψηλού βουνού. Βέβαια δεν διάλεξαν μία τυχαία κορυφή, αλλά την κορυφή της ψηλότερης οροσειράς στην Ελλάδα… τον Ταΰγετο.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μαλαπάνη και την Ντιάνα Μαούνη, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην κορυφή του Ταϋγέτου και ειδικότερα στα 2.500 μέτρα, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία το πρωί της Κυριακής.

Η απόφασή τους μπορεί να είναι πρωτοποριακή, αλλά ήταν και ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το ζευγάρι δυσκολεύτηκε και να βρει ιερέα που να τελέσει το μυστήριο εκεί πάνω, αλλά και να πείσουν τους καλεσμένους να κάνουν ορειβασία με τα καλά τους μέχρι να φτάσουν στην κορυφή.

Οσο για το πως τους ήρθε η ίδεα;

Ο αρχιτέκτονας και η δικηγόρος γνωρίστηκαν στον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας και, όπως είπαν, ένας τέτοιος γάμος ήταν αυτός που είχαν φανταστεί μετά τη γνωριμία τους.

Πάντως πέρα από το υψόμετρο και την τέλεια θέα, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν και το πως ήταν ντυμένοι οι καλεσμένοι και το ζευγάρι.

Η νύφη φόρεσε τις μπότες της προκειμένου να κάνει ορειβασία, ενώ ο γαμπρός προτίμησε σανδάλια.

Από την άλλη οι καλεσμένοι φορούσαν τα μπουφάν τους, αφού η θερμοκρασία στα 2.407 μέτρα δεν είναι και τόσο… καλοκαιρινή.

Πηγή:  tharrosnews.gr, messinialive.gr