Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔuστυχώς είναι αλήθεια: Σε κρίσıμη κατάσταση η Κέιτ Μίντλετον, η uστερεκτομή &...

Δuστυχώς είναι αλήθεια: Σε κρίσıμη κατάσταση η Κέιτ Μίντλετον, η uστερεκτομή & ο συντετρıμμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ

κολες ώρες, μετά την επέμβαση στο στομάχι, στην οποία υπεβλήθη πρόσφατα, με τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της να οργιάζουν, την ίδια ώρα που δεν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το παλάτι επιμένει πως επρόκειτο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, ωστόσο, η πριγκίπισσα είχε κανονίσει μια σειρά από ταξίδια μέχρι το Πάσχα, τα οποία τώρα ματαιώνονται.

Τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Ειδικότερα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που δημοσιεύουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου και από τότε βρίσκεται στα χέρια των γιατρών, καθώς, επίσης, αναφέρουν μετεγχειρητική επιπλοκή και πολύ σοβαρή κατάσταση.

Πηγές κοντά στο παλάτι είπαν, για πρώτη φορά, τη λέξη «υστερεκτομή», χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από κανέναν επίσημα αυτή η αιτία.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον, έχει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική, με αποτέλεσμα πολλά δημοσιεύματα να μιλάνε για κακοήθεια την οποία πιθανώς αντιμετωπίζει η Κέιτ, με το παλάτι να το διαψεύδει.

Ο σύζυγός της πρίγκιπας, Ουίλιαμ, είναι συνεχώς δίπλα της και μάλιστα, έχει αναβάλει και αυτός τα επίσημα καθήκοντά του για το χρονικό διάστημα που η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει.

Στις 13 Απριλίου, οι δυο τους ελπίζουν να γιορτάσουν την 13η επέτειο του γάμου τους, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια με την υγεία της.

Λίγο πριν αρραβωνιαστούν επίσημα, λέγεται ότι έδωσε έναν προσωπικό όρκο στους γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ, ότι θα τη φρόντιζε στα εύκολα και τα δύσκολα.

Όπως υπογράμμισε η βασιλική συντάκτης της Daily Mail, Rebecca English, «εκείνος, περισσότερο από τον καθένα, γνώριζε τις προσωπικές θυσίες που έκανε για να είναι με τον άνδρα που αγαπούσε. Γι’ αυτό ξέρω ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να είναι στο πλευρό της και να κάνει το καλύτερο για εκείνη και τα παιδιά τους. Όσο καιρό κι αν χρειαστεί».

Σημειώνεται ότι η ανάρρωση της Κέιτ, που στις 9 Ιανουαρίου έγινε 42 ετών, έρχεται την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα υγείας, με τα εν λόγω δημοσιεύματα να θεωρούνται κάτι σαν αντιπερισπασμός, προκειμένου να σταματήσει τόσο η κοινή γνώμη όσο και τα μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται με την πραγματική αιτία που οδήγησε τη δούκισσα του Κέιμπριτζ στο χειρουργικό κρεβάτι.

Δείτε το βίντεο1347 790x1024 1

Τα πιο σημαντικά