Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔιπλό φονικό στα Ανώγεια: Ο 32χρονος που ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο μέσα από...

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ο 32χρονος που ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο μέσα από τη φυλακή!

Το προφίλ του Μανώλη Καλομοίρη, γιου του νεκρού Λευτέρη, που ξεκίνησε από τον αθλητισμό και σε μια στιγμή βρασμού η ζωή του πήρε άλλη τροπή. Τώρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα από τη φυλακή έχοντας αρχίσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Η υπόθεσή του εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 θα εκδικαστεί στο Εφετείο Χανίων η υπόθεση του διπλού φονικού στα Ανώγεια όπου έχασαν τη ζωή τους ο Λευτέρης Καλομοίρης και ο Γιώργος Ξυλούρης. Η υπόθεση τα τελευταία 24ωρα εισάγεται στο δικαστήριο εν μέσω αντιπαράθεσης μεταξύ των δικηγόρων της κάθε πλευράς. Στη φυλακή ήδη βρίσκεται καταδικασμένος σε ισόβια ο γιος του ενός νεκρού, ο Μανώλης Καλομοίρης, που η ζωή δεν έδειχνε ότι σε μια στιγμή βρασμού θα έπαιρνε τέτοια τροπή. Ο Μανώλης Καλομοίρης μέσα από τη φυλακή, καταδικάστηκε ισόβια για τον θάνατο από πυροβολισμό του άλλου νεκρού του Γιώργου Ξυλούρη, άρχισε να σπουδάζει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο επιλέγοντας τις ανθρωπιστικές σπουδές και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Θεωρείται καλός φοιτητής. Μέσα στη φυλακή έκανε ένα νέο ξεκίνημα.

Το αθλητικό παρελθόν του 32χρονου 

Ο Μανώλης Καλομοίρης ήταν ταλέντο στον αθλητισμό από παιδί. Η ζωή έδειχνε ότι του ανήκει. Ο 32χρονος Μανόλης Καλομοίρης αποτελεί ένα πολύ γνωστό πρόσωπο για το τοπικό ποδόσφαιρο όπου αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες σε μικρότερη ηλικία ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την πυγμαχία και το κικ μπόξινγκ.
Ο Μανόλης Καλομοίρης αποτέλεσε ένα από τα σπουδαία ποδοσφαιρικά ταλέντα των Ανωγείων και γρήγορα αγωνίστηκε σε ποδοσφαιρικές ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο κρητικό ποδόσφαιρο. Έπαιξε στον Ρούβα και στον Γιούχτα σε επίπεδο Περιφερειακού Πρωταθλήματος, στον ΠΑΟ Κρουσώνα στη συνέχεια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής αλλά και στη Δόξα Γαλιάς, όταν πριν λίγα χρόνια διεκδίκησε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ.
Όλα αυτά τα χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο ήταν ένας αθλητής δυναμικός και συνεπής, που είχε τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, δημιουργώντας παράλληλα πολλές φιλίες στις ομάδες όπου αγωνίστηκε.
Γι’ αυτό και ξάφνιασε η απόφαση του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία, όπου τα τελευταία χρόνια είχε επιτυχίες στα ρινγκ…

Φιλανθρωπική εκδήλωση

Το 2018 είχε μόνος του οργανώσει εκδήλωση για τη διακομιδή και τη θεραπεία του Χάρη, δάσκαλου μαχητικών αθλημάτων σε νοσοκομείο της Κίνας. Μια μεγάλη συναυλία για να βρεθούν τα χρήματα για τη μεταφορά του Χάρη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα καθώς είχε διαγνωστεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, μια μορφή καρκίνου του αίματος, την Non-Hodgkin.

manolis kalomoiris

Πηγή: neakriti.gr

Τα πιο σημαντικά