Δύο κύκνοι ζητούν βοήθεια από έναν άνδρα για να τους ξεμπερδέψει

8 Μαρτίου, 20167:55 ΜΜ
More videos

Όταν δύο φίλοι περπατούσαν σε μια όχθη ενός ποταμού, δεν περίμεναν με τίποτα να βιώσουν κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια. Όταν ένας από τους δύο είδε μια άσπρη χνουδωτή μάζα να επιπλέει, έβγαλε αμέσως την κάμερά του για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Οι δύο άντρες κοίταξαν την περίεργη μπάλα από την ασφαλή απόσταση της ακτής. Ξαφνικά, το πλάσμα τους είδε και πήγε προς το μέρος τους. Η άσπρη μπάλα ήταν δύο όμορφοι  κύκνοι που έμπλεξαν μεταξύ τους πραγματικά άσχημα.

Είναι πιθανόν να μάλωναν για την κυριαρχία τους ή για κάποιο θηλυκό κύκνο και κατά λάθος να μπλέχτηκαν μιας και αυτό συμβαίνει σε σπάνιες περιπτώσεις. Ένα από τα δύο πλάσματα τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό και το φτερό του άλλου κύκνου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν και να πονούν.

Τα δύο πουλιά ήταν τόσο απελπισμένα που πλησίασαν τον άνδρα για βοήθεια κολυμπώντας μαζί προς την ίδια κατεύθυνση. Σίγουρα δεν θα κατάφεραν να επιβιώσουν έτσι για πολύ αλλά για καλή τους τύχη εμφανίστηκαν οι Ρώσοι άνδρες.

Το βίντεο είναι μεταφρασμένο και μπορείτε να ακούσετε τα παρήγορα λόγια που τους λένε για να μην φοβούνται.

Δείτε την απελευθέρωση των κύκνων παρακάτω.  

Amazing Rescue! 2 Tangled Swans ASK HUMANS to Help!Somehow these swans got tangled up. They swim over to some humans to get some help!

Posted by Maurice W. Evans on Thursday, February 4, 2016

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News