Δίνουν στη γιαγιά το νεογέννητο μωρό τους. Το θέαμα θα σας συγκινήσει

24 Δεκεμβρίου, 2015 6:47 ΜΜ
More videos

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα για την Eva, που περνούσε την Κυριακή της στο σπίτι της. Ξαφνικά, άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα. Ήταν ο γιός και η νύφη της, που ήρθαν σπίτι από την Χαβάη όπου ζούσαν και οι δυο. Από το 2008, η Miranda και ο Donny ανήκουν στην Πολεμική Αεροπορία.

Η δυο τους όμως δεν πήγαν στο σπίτι με άδεια χέρια. Η Eva δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι με αυτή την επίσκεψη θα ανακάλυπτε πως όχι μόνο έχει γίνει γιαγιά αλλά θα έβλεπε και για πρώτη φορά την εγγονή της. Όπως αποδείχτηκε, η Miranda και ο Donny έλαβαν την άδεια να υιοθετήσουν τη μικρή Melissa Faith ή αλλιώς Lily μετά από διαδικασίες που κίνησαν τον Οκτώβρη του 2015.

«Αποφασίσαμε να μην πούμε τίποτα στις οικογένειές μας γιατί υπήρχαν πολλά άγνωστα θέματα. Θέλαμε να προστατέψουμε τις καρδιές όλων μας. Αυτό ήταν ένα τεράστιο άλμα πίστης καθώς όταν η μικρή LiLy βρέθηκε σε εμάς και έγινε η κόρη μας, αποφασίσαμε πως αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να μοιραστούμε τηλεφωνικώς.» είπε η γυναίκα στην WTHR. Για 10 περίπου ημέρες κράτησαν κρυφό το μυστικό τους, μέχρι να κάνουν έκπληξη στη μητέρα του Donny.  

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την αντίδρασης της γιαγιάς Eva και σίγουρα θα σας συγκινήσει.