Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σπάει τη σιωπή της η Νάντια Μουρούζη – «Δεν παντρευτήκαμε, ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη»

5 Οκτωβρίου, 2022 1:11 ΜΜ
More videos

Η Νάντια Μουρούζη εξομολογείται για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Γιώργο Μπέζα, έδωσε η Νάντια Μουρούζη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

Νάντια Μουρούζη για Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Δεν παντρευτήκαμε, ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη»

«Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό», πρόσθεσε.

«Η σχέση σου με τον Δημήτρη, δεν είναι ο Δημήτρης που ξέρετε, δηλαδή οι ταινίες και όλα αυτά. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Εγώ ούτε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τους είχα μύθους. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν», σημείωσε λίγες ημέρες αφότου άνοιξαν το σπίτι του κορυφαίου ηθοποιού στο Porto Hydra Village, το οποίο ήταν και το αγαπημένο του.

Δείτε το βίντεο Το 2015 η Νάντια Μουρούζη, παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με τον Νίκο Λυμπέρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret ο ρομαντικός τους γάμος μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, έγινε στο μοναδικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής δημαρχείο Hotel de Ville στο Παρίσι.