Διάσημος μπόντιμπιλντερ σκοτώθηκε πέφτοντας από το παράθυρο οίκου ανοχής

16 Μαρτίου, 2017 5:12 ΠΜ
More videos

Πρωταθλητής bodybuilder έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του από το παράθυρο οίκου ανοχής στη Ζυρίχη της Ελβετίας, ενώ η γυναίκα του ανέφερε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Ο 32χρονος Sandro Hofer σκοτώθηκε πέφτοντας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Όπως γράφει η Daily Mirror, επικαλούμενη ελβετικά μέσα ενημέρωσης, οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του Hofer δεν είναι γνωστές.

Η γυναίκα του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του γράφοντας: «Ο θεός μπορεί να πάρει κι εμένα τώρα, αν θέλει, το κρεβάτι μου είναι άδειο, το σπίτι μου είναι άδειο, η ζωή μου είναι άδεια».

Η αστυνομία διερευνά το εάν ο θάνατός του ήταν ατύχημα, αυτοκτονία ή έγκλημα και δύο εργαζόμενες στον οίκο ανοχής κρατήθηκαν, ανακρίθηκαν κι αφέθηκαν ελεύθερες.

Η γυναίκα του δήλωσε πως ο άνδρας της πιθανώς να βρισκόταν στον οίκο ανοχής μεταφέροντας ουσίες παρά ως πελάτης και δεν απέκλεισε να χρησιμοποιούσε και ο ίδιος κάποιες ουσίες.

Ανέφερε επίσης πως πριν από δύο εβδομάδες είχε θελήσει να πηδήξει από το παράθυρο. Ωστόσο η αστυνομία της Ζυρίχης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Ο Hofer είχε κερδίσει το 2013 στον διαγωνισμό Arno, που πήρε το όνομά του από τον Arnold Schwarzenegger, και σχεδίαζε να ανοίξει το δικό του fitness centre τον Απρίλιο.

[mirror] [nbst] [heute]