Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά, ποτέ, φοβάμαι!» Η Νατάσα Θεοδωρίδου...

«Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά, ποτέ, φοβάμαι!» Η Νατάσα Θεοδωρίδου λέει όχι στις πλαστικές

Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, η οποία προβλήθηκε στο «Πρωινό», μίλησε μεταξύ άλλων για τις πλαστικές, τον Γιώργο Θεοφάνους και το τραγούδι «Φεγγάρι», που έπαιξε σε τηλεοπτική διαφήμιση και προκάλεσε σάλο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θεωρεί το “Φεγγάρι” δικό της τραγούδι

Αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια υπογράμμισε:

«Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα, γιατί τα τραγούδια έχουν μια αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το “Φεγγάρι” έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω κι αυτό ήταν το χειρότερο από όλα, γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι».

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τις πλαστικές

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως, γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας…Ντάξει το καταλαβαίνω, καμία φορά η ιδέα σε κάνει να πιστέψεις κάτι…τώρα δε μπορώ να σας πω τα μυστικά μου, κοιμάμαι καλά, αλλά δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά ποτέ, φοβάμαι! Φοβάμαι τα ενέσιμα…Δεν είμαι αρνητική καθόλου…η ομορφιά είναι ωραία», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε όσα είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου:

Τα πιο σημαντικά