Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει»: H Ελένη Γερασιμίδου...

«Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει»: H Ελένη Γερασιμίδου «καρφώνει» τον γαμπρό της

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της κόρης της, Αγγελικής Ξένου.

“Δυστυχώς τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν. Εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων. Τέλος πάντων, στο καλό να πάει. Του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα”, τόνισε η Ελένη Γερασιμίδου και πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες με την κόρη μου. Τώρα μας κάνει τη μαμά, «τα παιδάκια μου», λέει. Όχι ότι ξεκουτιάναμε αλλά έτσι αισθάνεται. Είναι και μοναχοπαίδι και έχει ευθύνες”.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη: “Δεν είναι εύκολο. Χθες πραγματικά έπαιξα με το ζόρι και σήμερα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παράσταση, γιατί είναι πολύ οδυνηρό. Βέβαια, πάντα στις δύσκολες εποχές κατέφευγε ο κόσμος στο θέατρο.

Σε δικά μου προσωπικά πένθη, αν δεν είχα το θέατρο, δεν θα τα έβγαζα πέρα». Όταν έχασα τον πατέρα μου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ερχόταν κάθε 5 λεπτά στο καμαρίνι μου. Το ίδιο και στην αδελφή μου, όταν ήταν να χειρουργηθεί”.

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά