Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
διεθνήΔασκάλα σε παιδικό σταθμό φοράει τρομακτική μάσκα για να φοβερίσει τα «κακά»...

Δασκάλα σε παιδικό σταθμό φοράει τρομακτική μάσκα για να φοβερίσει τα «κακά» παιδιά

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει δασκάλα σε παιδικό σταθμό να τρομοκρατεί νήπια φορώντας μία ανατριχιαστική μάσκα από την ταινία θρίλερ «Scream». Η γυναίκα πηγαίνει μόνο πάνω από τα «κακά» παιδιά της τάξης υποτίθεται για να τα συνετίσει, με αποτέλεσμα τα νήπια να κλαίνε από τον φόβο τους.

Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται μία δασκάλα να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που «είναι καλά», λέγοντας «μην τα πάρεις».

Το βίντεο που διαρκεί για περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα να γέρνει σε ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «Eίσαι κακός; Πρέπει να σε πάω έξω;». Το παιδί, φανερά αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του.

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Τουλάχιστον τρία παιδιά διακρίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από μία βιβλιοθήκη καθώς η γυναίκα χτυπά την πόρτα.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και μετά κυνηγάει ένα μικρό αγόρι που κλαίει και τρέχει.

Μια υπάλληλος του παιδικού σταθμού που ισχυρίζεται ότι τράβηξε τα βίντεο, μοιράστηκε μια μακρά ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας ότι κατέγραψε τα περιστατικά όχι επειδή το θεωρούσε αστείο, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς τις ενέργειες των συναδέλφων της.

«Όταν άκουσα ότι επρόκειτο να το ξανακάνει, τράβηξα το βίντεο για να έχω αποδείξεις κι έπειτα το έστειλα στους γονείς για να τους δείξω πώς αντιμετωπίζεται το παιδί τους. Δεν τράβηξα το βίντεο για να γελάσουμε. Δεν ήταν αστείο για μένα. Αυτή που ουρλιάζει στα παιδικά πρόσωπα ΔΕΝ είμαι εγώ.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως δεν θα είχε αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία χωρίς αποδείξεις, καθώς οι κάμερες του παιδικού σταθμού δεν λειτουργούν. Έτσι, ανέλαβε δράση και συγκέντρωσε τα στοιχεία που χρειαζόταν.

Η αστυνομία έλαβε γνώση για το βίντεο και συνεργάζεται με τον εισαγγελέα για να δει εάν υπάρχουν πιθανές ποινικές κατηγορίες που μπορούν να υποβληθούν.

Πηγή: flash.gr

Τα πιο σημαντικά