Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔάκρυα για το 10 μηνών αγγελούδι που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Αύριο...

Δάκρυα για το 10 μηνών αγγελούδι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Αύριο θα το βάφτιζαν…

Αντί για γάμο και βάφτιση, οι χαροκαμένοι γονείς θα κάνουν κηδεία…

Η ζωή γράφει τα τραγικά της σενάρια και οι δραματικοί πρωταγωνιστές υποχρεώνονται να τα ακολουθήσουν… Χθες το απόγευμα ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δεσκάτης-Ελασσόνας και το αποτέλεσμα της σύγκρουσης του ΙΧ με ένα δέντρο, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

Ένα βρέφος 10 μηνών, το οποίο επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με την 38χρονη μητέρα του, έχασε τη ζωή του από το τροχαίο, καθώς παρότι μεταφέρθηκε άμεσα από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το μικρό αγοράκι εξέπνευσε, με την μητέρα του (με καταγωγή από την Κρανιά Ελασσόνας) να έχει υποστεί τεράστιο σοκ (νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας), χωρία σωματικά να έχει σοβαρά τραύματα..

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι για αύριο Σάββατο, είχε προγραμματιστεί ο γάμος των γονέων του βρέφους και μαζί η βάφτισή του… Η μητέρα με το μωρό επέστρεφαν από το χωριό της την Κρανιά, στο σπίτι τους στην Ελασσόνα, για να βρεθούν στο προεόρτιο γλέντι που είχε ήδη ξεκινήσει…

Το ΑΤ Ελασσόνας διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση και έχει διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Από τα περιστατικά που διαβάζει, ή ακούει κανείς και δεν τα πιστεύει, δεν μπορεί να τα συλλάβει…

Τα πιο σημαντικά