Χρύσα Ρώπα: «Το σώμα μου με εκδικείται γιατί δεν είχα σεξουαλική ζωή»

9 Ιουνίου, 20238:19 ΜΜ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή «Happy Day», και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τα προβλήματα υγείας, τα πάθη της, τον γιο της και τις φοβίες της.

«Φυσικά και έχω νιώσει να θέλει να ασκήσει κάποιος εξουσία πάνω μου. Τη σωματική βία την απέφυγα. Σαν παιδί είχα βιώσει σωματική βία. Αυτό που δε μπόρεσα να διαχειριστώ είναι η ψυχολογική βία. Ήμουν αρκετά άτυχη σε αυτό. Το χειρότερο που έχω υποστεί είναι η ματαίωση. Έχω αρκετά πράγματα μαζεμένα μέσα μου» αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.
«Για μένα είναι πολύ βασικό να έχουμε υγεία. Έχω κάνει εγχειρίσεις παντού, στήθος, κοιλιά, κεφάλι… Όπως λέει και ένας φίλος μου, το σώμα μου εκδικείται γιατί δεν είχα ερωτική ζωή. Το άφησα αυτό το κομμάτι» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Πριν λίγες ημέρες ο πρώην σύζυγός της, Θανάσης Λάλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την ηθοποιό και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι τον έχει κατηγορήσει δημόσια.

«Δεν με ενοχλεί κανένα κομμάτι της ζωής μου, όπως το διηγείται ο άλλος. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι ζωή έχω. Το ίδιο πράγμα το βλέπουμε όλοι τελείως διαφορετικά. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχω ζήσει. Έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος που είναι κοντά σου να το έχει δει με τον δικό του τρόπο. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να βλέπει τα ίδια πράγματα με τον δικό του τρόπο και δικαιούται να τα βλέπει με τον δικό του τρόπο», είπε αρχικά ο Θανάσης Λάλας.

Και συνέχισε: «Το δεύτερο και κυριότερο, από τη στιγμή που έχεις περάσει πολλά με έναν άνθρωπο, δικαιούται να λέει ό,τι θέλει για σένα χωρίς να του απαντάς. Δεν με αφορά. Αυτό που λέγεται για τον Λάλα, δεν είναι ο Λάλας. Έχω κάνει μια ζωή που αν καθίσει ο άλλος δίπλα μου και την δει, δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Δεν εννοώ ότι αυτό που λέει κάποιος για μένα δεν ισχύει»,

«Κάτι που έχω μάθει από αυτή την ιστορία είναι μην ασχολείσαι με πράγματα που αποφασίζουν άλλοι για σένα. Αποφασίζουν ότι είμαι κάθαρμα, ΟΚ, τι να κάνω;»τόνισε ο δημοσιογράφος.

Την δήλωση αυτή σχολίασε η Χρύσα Ρώπα τονίζοντας: «Δεν έπεσε στην αντίληψή μου αυτή η δήλωση. Ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση Λάλα για μένα; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι δυο κύριοι επανέφεραν αυτό το θέμα. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος. Οι άνθρωποι που λένε “δε με αφορά”, δε με αφορούν καθόλου. Αυτή είναι η ουσία της εξέλιξης αυτής της σχέσης».

«Σαν παιδί ένιωθα μόνο φόβο. Και νομίζω και μεγάλη το νιώθω. Μεγάλο στοίχημα για μένα είναι να σταματήσω να φοβάμαι» κατέληξε η ηθοποιός.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News