«Χρόνια πολλά αγάπη μου»:  Η τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Ρουβά για την γιορτή της Κάτιας Ζυγούλη

25 Νοεμβρίου, 20223:09 ΜΜ

Όλα ξεκίνησαν με ένα χαστούκι πριν από 20 χρόνια και δύο δεκαετίες μετά ζουν την απόλυτη ευτυχία στο σπίτι που στεγάζει τα όνειρά τους στον Νέο Βουτζά.

Όλα ξεκίνησαν με μια αντιπαράθεση σε μια διαφήμιση πριν από περίπου 20 χρόνια η οποία κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το πανέμορφο μοντέλο, διατηρούν ένα χαμηλών τόνων προφίλ στα social meidia, ωστόσο χρησιμοποιούν κάποιες φορές το δημοφιλές Instagram προκειμένου να δείξουν κάποιες στιγμές της καθημερινότητάς τους. Για παράδειγμα, ο περήφανος πατέρας και σύζυγος Ρουβάς, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και διαδικτυακά χρόνια πολλά στην αγαπημένη του Κάτια, με αφορμή τη γιορτή της, σήμερα Παρασκευή 25/11.

Ανεβάζοντας μία συγκλονιστική αμακιγιάριστη φωτογραφία της, ο ερωτευμένος Σάκης έγραψε: «Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου ❤️».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News