Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν με απασχολεί η δημιουργία οικογένειας»

29 Οκτωβρίου, 202210:54 ΜΜ
More videos

Συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τον ρόλο της ως «Αργυρώ» στον Σασμό, μίλησε στο «Hello» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Όπως δήλωσε αρχικά, στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με τον αγαπημένο της, πράγμα που προσπαθούν να κάνουν ξανά. «Έχουμε κάποιες ιδέες και εύχομαι να υλοποιηθούν. Έχουμε συνεργαστεί μόνο μια φορά, στην τηλεοπτική σειρά “Σιωπηλός Δρόμος” στο MEGA. Εγώ έπαιζα, ο Θανάσης έκανε το μοντάζ, αλλά ήταν δυο εντελώς διαφορετικά πόστα, οπότε δεν συναντιόμασταν ποτέ στη δουλειά», είπε.

  • Τόνισε λοιπόν, πως θα ήθελε η επόμενη συνεργασία τους να είναι διαφορετική. Πιο συγκεκριμένα, θα προτιμούσε να την σκηνοθετήσει ο αγαπημένος της. «Θα ήθελα πολύ να με σκηνοθετήσει. Δεν το εύχομαι απλώς, το επιδιώκω κιόλας. Και οι δύο το επιδιώκουμε, είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε.

Όπως είπε αργότερα, η ίδια δεν νιώθει ότι η ζωή της έχει ισορροπήσει εντελώς. «Θέλει δουλειά η προσωπική ισορροπία, ακόμα κι αν όλα δείχνουν τέλεια. Ζούμε άλλωστε, σε μια εποχή που δεν είναι εύκολο να νιώθουμε καλά, όταν συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας. Με επηρεάζουν πολύ όσα βιώνουμε ως κοινωνία. Τα πράγματα δεν είναι καλά στον κόσμο και δεν μπορώ να ζω στο δικό μου ροζ σύννεφο», είπε και πρόσθεσε πως ωστόσο, είναι ευγνώμων που καταφέρνει να έχει μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή και επαγγελματική επιτυχία. «Δεν μου λείπει κάτι. Δεν σταματώ όμως να δουλεύω με τον εαυτό μου, με τις ανησυχίες και τους φόβους μου», είπε.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τον Θανάση Τότσικα, δήλωσε: «Ωραία ακούγεται η ιδέα, αλλά στην παρούσα φάση, δεν με απασχολεί, δεν μου λείπει και δεν την επιδιώκω. Όσον αφορά το μέλλον, είμαι ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News