Χώρισε τη Μενεγάκη για τα μάτια της: Η γυναίκα που έκανε τον Δημήτρη Βήχο να την παρατήσει πριν την εκκλησία

16 Απριλίου, 20228:48 ΜΜ

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μετά από 17 χρόνια, ο Δημήτρης Βήχος μίλησε για τον χωρισμό του από την Ελένη Μενεγάκη, ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο καρδιοχειρουργός Δημήτρης Βήχος μετά από χρόνια, «έσπασε» την σιωπή του και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και για το γεγονός πως κάποτε είχε δημοσιευθεί και η αγγελία του γάμου τους.

Ελένη Μενεγάκη: Όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Βήχος για τη σχέση του με την παρουσιάστρια

Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από χρόνια μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Δεν έχω επαφές μαζί της. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ήταν ένα βήμα πριν από το γάμο, απάντησε: «Ναι, ήταν επίσημο. Μάλιστα ήμουν ο μόνος που παρουσίασε δίπλα της και το έκανε και στην τηλεόραση. Ήταν όμως λίγο περίεργα τα πράγματα. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος, ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη που ήταν στο πέταγμα της καριέρας της. Η Ελένη όπως αποδείχθηκε προτίμησε άλλα πράγματα. Και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικό από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε».

Ο Δημήτρης Βήχος είναι πλέον παντρεμένος και έχει δύο παιδιά με την πανέμορφη σύζυγό του, όπως βλέπουμε από την παραπάνω φωτογραφία.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News