Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ζώδιαΧιλιάδες ευρώ στην τσέπη: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα...

Χιλιάδες ευρώ στην τσέπη: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα έχουν τεράστια επιτυχία τους επόμενους μήνες

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε πριν από λίγο καιρό η Άση Μπήλιου. Η γνωστή και αγαπημένη αστρολόγος κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού κάνοντας προβλέψεις για το 2023 και για το πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και οικονομικά των ζωδίων.

Αλλαγές και “δονήσεις” φαίνεται πως θα φέρει η νέα χρονιά στο κομμάτι των σχέσεων αφού οι εκλείψεις θα περάσουνε στον άξονα των σχέσεων.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τη νέα χρονιά

1026

Ξεκινώντας με το ζώδιο του Κριού, η Άση Μπήλιου τονίζει πως θα είναι μία δυνατή χρονιά για αυτούς αφού ο Δίας είναι στο ζώδιό τους. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, επισημοποιήσεις αλλά και “βελούδινα” διαζύγια. Οι Ταύροι είναι αυτοί που φαίνεται πως θα ζήσουν πολλές αλλαγές, ιδίως στην ερωτική ζωή. Η χρονιά για αυτούς δε θα είναι στατική αλλά ωφέλιμη. Φεύγουν βάρη και μπαίνει ο Δίας για να ελευθερώσει πολλά.

Οι Δίδυμοι δε θα έχουν προτεραιότητα στις ερωτικές σχέσεις αλλά θα είναι για αυτούς μία καλή χρονιά σε κοινωνικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, μία χρόνια προετοιμασίας για τους επερχόμενους στόχους. Όσον αφορά τους Καρκίνους, η προσοχή τους φέτος θα είναι κυρίως στην καριέρα. Οι αλλαγές θα έρθουν μετά το πρώτο πεντάμηνο του έτους αφού τότε μπαίνει ο Δίας στον Ταύρο και έρχεται η κοινωνικοποίηση, το φλερτ, και η καλυτέρευση στα οικονομικά.
Πώς θα είναι τα ερωτικά και οικονομικά το 2023

Οι Λέοντες θα έχουν ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι, από τις 5 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Επιστροφές, ευκαιρίες, πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις με προσοχή στο καινούργιο. Για τους Παρθένους η χρονιά θα είναι “πέτρινη” ενώ σημαντικές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Οι Ζυγοί με τη σειρά τους θα συναντήσουν επισημοποιήσεις μέσα στη χρονιά, με πολλές ευκαιρίες και εκλείψεις στα ερωτικά. Τα οικονομικά τους αντίστοιχα, θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικά. Οι Σκόρπιοι είναι αυτοί που θα πάρουν φέτος μία ανάσα, ειδικά από τον Μάρτιο και έπειτα που φεύγει ο Κρόνος με καινούργιες συνεργασίες, νέους συντρόφους και τύχη.

Για τους Τοξότες θα υπάρξουν πειραματισμοί, φλερτ και εγκυμοσύνες αλλά όχι μέχρι τον Μάιο ενώ τα οικονομικά τους θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Θα συναντήσουν έρωτες με πάθος και ενθουσιασμό αλλά ίσως όχι με διάρκεια.
Οι Αιγόκεροι φέτος θα έρθουν αντιμέτωποι στην προσωπική τους ζωή με τη σταθερότητα και την ηρεμία, από τα μέσα του Μαΐου και έπειτα, ενώ το 2023 μοιάζει να είναι για αυτούς η χρονιά της αποζημίωσης. Οι Υδροχόοι θα έχουν δύναμη αλλά θα πρέπει να προσέξουν τη χρήση της. Το 2023 θα είναι ένα ωραίο, ερωτικό διάστημα για αυτούς και τα σενάρια πολλά.

Τέλος, για τους Ιχθύες το κομμάτι των σχέσεων θα περάσει από πολλά κύματα ενώ ό,τι μείνει όρθιο θα είναι για εκείνους αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Τα πιο σημαντικά