Χατζόπουλος για MasterChef: «Θεωρώ πολύ περίεργο να σου φτύσουν το φαγητό»

1 Απριλίου, 2018 10:07 ΠΜ
More videos

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Χατζόπουλος, ο οποίος μίλησε για το MasterChef. Αναφέρθηκε στα περί ριάλιτι που είχε πει και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και τόνισε πως ήταν πολύ περίεργο το γεγονός ότι οι τρεις διακεκριμένοι σεφ έφτυσαν φαγητό διαγωνιζόμενων.

«Οι φίλοι μου μου είπαν να το σκεφτώ λίγο καλύτερα για το MasterChef. Αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είχα κάτι να χάσω από όλο αυτό. Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι ότι, σκεφτόμουν “μπορεί να είπε ο άνθρωπος μια κουβέντα, να την πήραν οι άλλοι, να την… τράβηξαν. Οπότε μπορεί και να μην ισχύει”. Οπότε λέω θα πάω.

Τελικά πήγα και μάλλον ίσχυε αυτό. Στην αρχή μου άρεσε, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, έβλεπα κάποια πράγματα και έλεγα “αυτό γιατί έγινε έτσι;”. Κι ενώ στην αρχή έλεγα ότι ήρθα για να νικήσω, μετά λίγο μου έφευγε… Ευτυχώς σε μένα δεν έτυχε ποτέ να φτύσουν το φαγητό μου. Θεωρώ πολύ περίεργο να σου φτύσουν το φαγητό αυτοί οι άνθρωποι. Όταν το είδα, σκέφτηκα ότι είναι πολύ κακό», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χατζόπουλος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Βασίλης Χατζόπουλος για το MasterChef