Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΧαραμάδα ελπίδας για τον Δημήτρη Αράπη που τραυματίστηκε στα Τέμπη: Πήρε εξιτήριο...

Χαραμάδα ελπίδας για τον Δημήτρη Αράπη που τραυματίστηκε στα Τέμπη: Πήρε εξιτήριο 22 μέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ευχάριστα νέα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς ένας ακόμα τραυματίας πήρε εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι του μετά την κόλαση που έζησε.

Για τον Δημήτρη Αράπη τα πιο δύσκολα πέρασαν, αφού ο νεαρός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του.

Ευχάριστα είναι τα νέα για έναν από τους τραυματίες επιβάτες του μοιραίου τρένου, που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Για τον Δημήτρη Αράπη τα πιο δύσκολα φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν. Ο νεαρός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, με τη μητέρα του να μιλάει στο LIVE NEWS ανακουφισμένη.

Χαραμάδα ελπίδας για τον Δημήτρη Αράπη που τραυματίστηκε στα Τέμπη

«Οι γιατροί μάς είπαν ότι είναι καλά το παιδί, ότι θα αποκατασταθεί πλήρως και δεν θα έχει καθόλου προβλήματα».

Εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα μετά τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, ο νεαρός φοιτητής παρά τον τραυματισμό του, προσπαθούσε να βοηθήσει και να κρατήσει στη ζωή μια σειρά από άτομα που βρίσκονταν κοντά του.

«20 μέρες μέσα στο νοσοκομείο ήταν δραματικές, γιατί ήταν γεμάτο σωλήνες το παιδί και υπέφερε από πόνους».

Οι προσευχές της μητέρας του εισακούστηκαν και ο γιος της βγήκε τελικά νικητής. Τα ψυχικά του τραύματα όμως, είναι αδύνατον να επουλωθούν τόσο σύντομα.

«Σκέφτομαι και τις μαμάδες που έχασαν τα παιδιά τους. Κάθε μέρα μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να μην έφερνα ζωντανό το παιδί μου στο σπίτι».

Συνολικά, παραμένουν σε νοσοκομεία 8 τραυματίες, με τους 5 σε κλινικές και 3 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο Δημήτρης Αράπης πήρε εξιτήριο 22 μέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Τα πιο σημαντικά