Μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο φίδι στη φωτογραφία;

14 Αυγούστου, 2017 12:20 ΜΜ
More videos

Είναι ένα απίστευτα γρήγορο, δηλητηριώδες και δυνητικά επικίνδυνο πλάσμα.

Μπορείτε να δείτε το φίδι που κρύβεται σε αυτό το δωμάτιο, μόλις μερικά εκατοστά από την κούνια ενός μικρού μωρού;

Δημοσιεύτηκε στο Φέισμπουκ από τη σελίδα “Sunshine Coast Snake Catchers” και η εικόνα δυσκολεύει δεκάδες ανθρώπους, καθώς αναζητούν το φίδι που είναι κρυμμένο μέσα στο δωμάτιο.

Μπορείτε να δείτε το φίδι που κρύβεται σε αυτό το δωμάτιο, μόλις μερικά εκατοστά από την κούνια ενός μικρού μωρού;

Ενώ βαθμολογείται ως ελαφρώς δηλητηριώδες, το Κίτρινο Φίδι της Γυάρου θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο σε κάθε μικρό παιδί.

Ενώ βαθμολογείται ως μόνο ελαφρώς δηλητηριώδες, το κίτρινο φίδι που κρύβεται δίπλα στο κουτί με τις πάνες στον αριστερό τοίχο, θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο σε κάθε μικρό παιδί.

Το μικρό κίτρινο φίδι της Γυάρου φτάνει μέχρι το ένα μέτρο σε μήκος, με το δηλητήριό του να προκαλεί μεγάλο οίδημα και πόνο στους ανθρώπους.

Βρέθηκε μέσα σε ένα σπίτι στο Λιτλ Μάουντεν, στην ακτή Σάνσαϊν και ο ιδιοκτήτης είχε κάνει το συνηθισμένο λάθος να το μπερδέψει με ένα ανατολικό καφέ φίδι.

«Ένας ντόπιος σκούπιζε το σπίτι του σήμερα, όταν είδε αυτό που του φάνηκε σαν καφέ φίδι, στο δωμάτιο του μωρού!», δημοσίευσε στο Φέισμπουκ ο Μαξ, που ασχολείται με τα φίδια.

Αν και αποδείχτηκε σκληρός αγώνας για μερικούς, το κίτρινο φίδι βρέθηκε να κρύβεται δίπλα στο κουτί με τις πάνες, στην αριστερή πλευρά του δωματίου.

«Όσο παρακολουθούσα το φίδι, κατάλαβα τι πραγματικά είναι και βγήκα αμέσως έξω. Ο ένοχος ήταν στην πραγματικότητα ένα ελαφρώς δηλητηριώδες κίτρινο φίδι.”

Από τα δεκάδες άτομα που είδαν τη φωτογραφία, κάποιοι βρήκαν το φίδι, ενώ πολλοί έμειναν να το ψάχνουν.

Η φωτογραφία δείχνει σε πόση εγρήγορση πρέπει να είναι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εποχής των φιδιών. «Όσο παρακολουθούσα το φίδι, κατάλαβα τι πραγματικά είναι και βγήκα αμέσως έξω. Ο ένοχος ήταν στην πραγματικότητα ένα ελαφρώς δηλητηριώδες κίτρινο φίδι.»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: