Μπογδάνος: «Πρώην σύντροφοι του Τσίπρα χτύπησαν τον Παπαδήμο»

July 4, 2017 10:48 PM
More videos

Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, εξέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη σημερινή του εκπομπή στο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Λουκά Παπαδήμου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε πως… πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν είχε πάει τόσο καιρό στο νοσοκομείο «να του πει ένα γεια».

Όπως είναι φυσικό, αυτή η δήλωσε δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τον ΣΚΑΪ να σπεύδει με ανακοίνωσή του να ζητήσει συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα για τις συγκεκριμένες αναφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού του Φαλήρου αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

 

Eνα ΕΣΡ, ένας εισαγγελέας, ενα σωματείο, ένα πειθαρχικό κάτι τέλος πάντων να σταματήσει αυτό το αίσχος, αυτή η ντροπή του ότι νά ‘ναι…
Την επόμενη μέρα των εμφυλιοπολεμικών εξάρσεων Μητσοτάκη στη Βουλή, ο Μπογδάνος (εν ώρα στάσης εργασίας στα ΜΜΕ) ταυτίζει τον πρωθυπουργό με τους τρομοκράτες

Δημοσιεύτηκε από Κατερίνα Μπρέγιαννη στις Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Λίγο αργότερα και μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ‘ξαναχτύπησε” με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου άφησε αιχμές για το ίδιο του το κανάλι.

Έτσι, όχι μόνο δεν πήρε πίσω αυτά που είπε στην εκπομπή του αλλά ανέφερε ότι: ««Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα».


Ακολουθήστε μας στο facebook: