Μπακογιάννης: «Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω σε άλλη μια κηδεία θύματος»

10 Νοεμβρίου, 20172:31 ΜΜ
More videos

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδος, Κ. Μπακογιάννης μετά από τη 48ωρη άδεια που χορηγήθηκε στον εκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Εάν πραγματικά αληθεύει ότι η Αστυνομία πρέπει να έχει υπό επιτήρηση τον Κουφοντίνα και ο ίδιος έχει την υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές τη μέρα στο Α.Τ. Είναι τελικά ή δεν είναι επικίνδυνος;», αναρωτήθηκε ο κ. Μπακογιάννης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν έκρυψε μάλιστα τους φόβους του ότι μπορεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλους.

«Δε θέλω να πιστέψω ότι η Κυβέρνηση το κάνει για να δείξουν κάποια δήθεν αριστεροσύνη, όμως με προβληματίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το θέμα», είπε και πρόσθεσε:

«Το πρώτο ερώτημα είναι τι άλλαξε και παίρνει άδεια τώρα ο Κουφοντίνας. Με τον ίδιο νόμο δεν έπαιρνε άδεια τόσα χρόνια. Και το δεύτερο είναι γιατί η κυβέρνηση δεν μιλάει ξεκάθαρα και δεν τοποθετείται; Είχαν φτάσει να καταγγείλουν και το συμβούλιο της Επικρατείας και τώρα ο Πρωθυπουργός σιωπά”;

Ο Κ. Μπακογιάννης εξέφρασε επίσης το φόβο ότι μπορεί να χρειαστεί να πάει και σε άλλη κηδεία θύματοςτης τρομοκρατίας.

«Ο Δ. Κουφοντίνας δεν έχει δείξει ούτε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο προσπαθεί να προσδώσει σε αυτές τις πράξεις και ηρωισμούς και κάνει ό,τι μπορεί για να στρατολογήσει μια νέα γενιά τρομοκρατών. Το περίφημο 45αρι δεν το έχει παραδώσει. Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω και σε άλλη κηδεία θύματος», είπε.

[star] [newsit]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News