Αυτή είναι η κουκλίστικη πόλη βγαλμένη από παραμύθι στην Γαλλία

21 Δεκεμβρίου, 2018 2:37 ΠΜ
More videos

Θα την ερωτευθείτε για τον ρομαντισμό της, για τα υπέροχα χρώματά της, την εκπληκτική της φύση, για το τρεχούμενο νερό και την αίσθηση δροσιάς που αναδίδει και για τα μοναδικά πέτρινα κτίριά της που θυμίζουν κάτι από… Χιονάτη!

Η Annecy, η μικρή πόλη στην περιοχή της Haute Savoie στην ανατολική Γαλλία, έχει μία ιστορία αιώνων, αφού κτίστηκε τον 10ο αιώνα από τους πρίγκιπες της Σαβοΐας μέσα στην λίμνη!

Η λίμνη είναι μια από τις πιο καθαρές στην Ευρώπη και προσφέρεται για τους λάτρεις των καταδύσεων, για μεγάλους ρομαντικούς περιπάτους και για ένα ζεστό ρόφημα στα χαριστωμένα café που είναι κτισμένα στις όχθες της.

Τουριστική ατραξιόν της πόλης είναι το ιστορικό μνημείο Palais de l’ Ille, το οποίο δεσπόζει μέσα στην λίμνη. Η πόλη αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό, εφάμιλλο της Βενετίας. Μπορείτε να φτάσετε εκεί αεροπορικώς, με πτήση από Αθήνα προς Γενεύη ή Λυών. Στην συνέχεια θα ταξιδέψετε προς την Annecy οδικώς ή με τρένο.

Σημειώστε ότι η Annecy είναι ο ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα. Η φυσική του ομορφιά σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων το μετατρέπουν σε ένα μέρος «μαγικό».