Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ζώδιαΑuτά τα τέσσερα ζώδıα βıώνουν μια βαθıά μεταμόρφωση μετά την έκλεıψη

Αuτά τα τέσσερα ζώδıα βıώνουν μια βαθıά μεταμόρφωση μετά την έκλεıψη

Η εποχή του Κριού άνοιξε ένα μίνι κουτί της Πανδώρας για όλους μας. Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου 2024, ήταν συνδεδεμένη με την ταυτότητα και την κατεύθυνσή μας.

Ενώ η σεληνιακή ενέργεια ήθελε να κάνουμε ειρήνη και να σκεφτούμε την εφαρμογή της διπλωματίας, η έκλειψη Ηλίου ήταν τολμηρή στο ζώδιο του Κριού. Τα μηνύματα από αυτή τη διέλευση συνδέονται με την ταυτότητα, την ανακάλυψη του σκοπού μας και τη διοχέτευση της βασικής ενέργειας κοιτάζοντας μπροστά με περισσότερο θάρρος.

5 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή

Τώρα που πλησιάζουμε πιο κοντά στην εποχή του Ταύρου, τα πράγματα σιγά σιγά γίνονται πιο ελεγχόμενα και ισορροπημένα. Μόλις τελειώσει αυτός ο ανάδρομος Ερμής, η εποχή του Ταύρου υπόσχεται να μας γειώσει και να αρχίσει να φυτεύει νέους σπόρους. Όσο για τα ζώδια που επηρεάστηκαν περισσότερο, ο Κριός και ο Ζυγός άντεξαν τα περισσότερα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ωστόσο, καθώς αλλάζουμε ταχύτητες, θα δούμε πώς αυτή η διαδικασία άνοιξε τις πόρτες για να ευδοκιμήσουν άλλα σημάδια.

solar eclipse 1280x853 1

4 ζώδια που βιώνουν μια βαθιά μεταμόρφωση τώρα που η εποχή των εκλείψεων έχει τελειώσει

  1. Κριός
  2. Ζυγός
  3. Δίδυμοι
  4. Παρθένος

Κριός

Αφού υπομείνετε μεγάλο μέρος της μεταμορφωτικής ενέργειας που εμπνέεται από την έκλειψη, αισθάνεστε πολύ πιο ελεύθεροι μέχρι το επόμενο σετ εκλείψεων αργότερα μέσα στο έτος. Ο Μάιος μοιάζει ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για εσάς, ειδικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τον Δία έτοιμο να μπει στους Διδύμους. Τώρα πηγαίνετε με τη ροή και καταλαβαίνετε τι σας έχουν διδάξει. Είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Οι σχέσεις μπορούν επίσης να λάβουν μια σπίθα καθώς αρχίζετε να αλλάζετε την προοπτική σας και να νιώθετε πιο άνετα με τη ροή των πραγμάτων. Ένα νέο ταξίδι ξεκινά για εσάς και η εποχή του Ταύρου σας βοηθά να εξερευνήσετε τους θησαυρούς που θέλετε να ανακαλύψετε.

Ζυγός

Η εποχή της έκλειψης σας έκανε πολλά, αλλά τώρα που μπαίνουμε στην εποχή του Ταύρου, νιώθετε μια αίσθηση συντροφικότητας, καθώς είναι μια εποχή που κυβερνάται από τον κυβερνώντα πλανήτη σας, την Αφροδίτη. Αυτή τη σεζόν μετά την έκλειψη, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι, κοινωνικοί και έτοιμοι να ασχοληθείτε με τις προκλήσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν. Ωστόσο, με την είσοδο του Δία σε ένα συνάδελφο του αέρα, τον Δίδυμο, ο Μάιος φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Φυσικά, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα καθώς μαθαίνετε πώς να απελευθερώνεστε και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Η ανεξάρτητη πλευρά σας θα λάμψει τώρα, όπως και οι ρομαντικοί σύντροφοι που μπορεί να συναντήσετε στο ταξίδι σας.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό καθώς όλοι πλησιάζουμε στην πρόβλεψη της εισόδου του Δία στο ζώδιό σας. Αν και δεν θα είναι τόσο χλιδάτη όσο η παραμονή του στον Ταύρο, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και διαφωτιστικές στιγμές με αυτή τη διέλευση. Ο Κρόνος στους Ιχθείς μπορεί να αισθάνεται σαν μια δύναμη σύγκρουσης, αλλά είναι εδώ για να σας διδάξει ώστε να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Με την εστίαση τώρα στη δύναμη και τον έλεγχο, ο Δίας θα σας προσφέρει μεγάλο μέρος της αισιοδοξίας που μπορεί να σας έλειπε στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι να δεχτείτε τα νέα μηνύματα και μαθήματα και να είστε νικητές — μια στιγμή που ο εσωτερικός σας πολεμιστής ξυπνά.

b
xr:d:DAGBXDOSGoQ:2,j:3834112890140309318,t:24040312

Παρθένος

Τώρα που ολοκληρώθηκε η έκλειψη στον Κριό, οι Παρθένοι μπορούν να ξεκινήσουν την περίοδο θεραπείας τους. Ο άξονας της έκλειψης επηρέασε ένα από τα πιο σκοτεινά μέρη του χάρτη σας, ωθώντας σας να αντιμετωπίσετε θέματα που μπορεί να έχετε θάψει για λίγο. Αλλά τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο ελπιδοφόρα με τον Δία να είναι έτοιμος να εισχωρήσει στο άλλο μεταβλητό ζώδιο, τον Δίδυμο, ξυπνώντας τις επιθυμίες σας για επιτυχία και έπαινο. Η στιγμή σας να λάμψετε ξεκινάει σε ένα μήνα καθώς αγκαλιάζετε αυτό που σας προσφέρει ο Δίας στους Διδύμους. Μπορείτε να νιώσετε τη φιλόδοξη πλευρά σας να πυροδοτείται, καθώς και την κοινωνική σας ζωή, μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου τον Μάιο. Η εποχή του Ταύρου θα είναι εντυπωσιακή αφού ο Κρόνος στους Ιχθύς σας δίνει τις ενισχύσεις για να εκτοξεύσετε την καριέρα και τα όνειρά σας.

Τα πιο σημαντικά